• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

04.04.2020

11:51

CECA SE ZATVORILA U TOTALNI KARANTIN! Kuvarica joj ostavlja hranu pred vratima! Anastasija i Veljko NAPUSTILI BEOGRAD

Estrada

CECA SE ZATVORILA U TOTALNI KARANTIN! Kuvarica joj ostavlja hranu pred vratima! Anastasija i Veljko NAPUSTILI BEOGRAD

Podeli vest

Folk zvezda je u totalnom karantinu u svojoj kući već 14 dana!

Pevačica Ceca Ražnatović nema kontakt ni sa kim iz svoje vile, čak ni sa osobljem. 

Na ove drastične mere se odlučila jer strahuje od zaraze koronom, pa je i svoju decu Anastasiju i Veljka nagovorila da napuste vilu, a sestri Lidiji je zabranila da joj prilazi!

POKLON SA VELIKOM SIMBOLIKOM! Evo kako je Cecu obradovao blizak prijatelj - pamtiće to ZAUVEK!

- Ceca je već 14 dana potpuno sama u jednom delu kuće. Čak ni sestri Lidiji ne dozvoljava da joj priđe jer je u poslednje vreme dosta putovala i ne želi da rizikuje - kaže naš izvor i objašnjava kako sada izgleda život folk zvezde...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Feb 8, 2020 at 6:38pm PST

 

- Ceca po ceo dan gleda vesti na televiziji, a uveče čita knjige ili pogleda neku seriju. Stalno je u kontaktu sa porodicom i prijateljima, ali samo preko telefona. Utehu pronalazi u veri i odlučila je da ne prekida Vaskršnji post, pa uglavnom jede ribu i povrće. Po savetu lekara, imunitet jača vitaminima i voćem. Hranu joj sprema kuvarica, ali ni sa njom nije u kontaktu! Ona joj ostavi hranu ispred vrata i potom se vrati da samo pokupi prljavo posuđe. Osim sestre Lidije i kuvarice, u Cecinoj vili je i obezbeđenje, ali ni oni ne ulaze u deo u kome se nalazi Ceca.

(FOTO) DA LI JE PREPOZNAJETE? Danas je jedna od naših NAJPOPULARNIJIH PEVAČICA, a kao dete je izgledala OVAKO!

Iz kuće folk zvezde privremeno su se iselila ćerka Anastasija, kao i sin Veljko i trudna snajka Bogdana.

Foto: Informer DN

 

- I Cecina deca su u izolaciji, ali ne u vilu na Dedinju. Anastasija je pre dve nedelje spakovala kofere i otišla u Novi Sad kod dečka Đorđa Kuljića. Njih dvoje takođe nigde ne idu, po ceo dan gledaju filmove i serije. Veljko je u Titelu u kući koju je u miraz donela njegova supruga Bogdana. Imaju veliko dvorište, pa veći deo dana provode tamo. Bogdana se viđa samo sa sestrama, dok joj mama i tata ne dolaze jer su zbog posla često u kontaktu sa ljudima koji od njih kupuju piliće. Bogdana je oprezna jer je u šestom mesecu - završava priču naš izvor.

Ide samo u svoj spa

Ceca ide samo u spa-centar koji se nalazi u njenoj kući. Pevačica je prošle godine renovirala prizemlje, gde je napravila bazen, tursko kupatilo i saunu. Upravo tamo ide svako veče na po sat-dva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 4 godine

Pa da, najbitnije je za drzavu da je Ceca dobro, sve ostalo je manje vazno. Kub bismo mi da nam takav format licnosti zakaci koronu.

lea

pre 4 godine

Ovo samo u Srbiji ima,važno šta rade pevaljke,Cece,Vece Mece,Kije i tako redom.Možeš misliti kuvarica,donosi joj hranu,žena oko 50 godina,skuvaj nešto,Kija se rakreči ,prikazuju nas me gologuze,šire noge i to je kao najvažnija met,a još jadnije to nam je džet set ,a narod svakim daniom se zaraža i umire.Strašno!Koliko vesti o nebitnim likovima.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija