• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2020

11:10

(FOTO) O OVOME ĆE SE DUGO PRIČATI! Nataša Bekvalac dala SAVET RAZVEDENIM ŽENAMA - njene reči će vas NASMEJATI DO SUZA!

Estrada

(FOTO) O OVOME ĆE SE DUGO PRIČATI! Nataša Bekvalac dala SAVET RAZVEDENIM ŽENAMA - njene reči će vas NASMEJATI DO SUZA!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac nije baš imala mnogo sreće u ljubavi, pa upravo zbog toga, pojedini fanovi smatraju da je baš ona prava osoba da pruži savet razvedenim ženama.

 

 

Nataša je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno je privuklo najviše pažnje:

- Daj neki savet sveže razvedenim ženama - glasilo je pitanje.

HURRICANE SU NAM OBJASNILE POSEBNA PRAVILA EVROVIZIJE 2020 - evo kako će NASTUPITI i da li će nas predstavljati i SLEDEĆE GODINE

 

Foto: printscreen instagram/bekvalceva

- Bitno da je nekad bilo lepo - citirala je Nata stihove pesama svoje koleginice Ane Nikolić i nasmejala sve. Nema sumnje da će ovaj njen odgovor nasmejati mnoge, kao i da će se dugo o njemu pričati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija