• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic

04.04.2020

17:54

ŽIVOT JOJ VISI O KONCU? Oglasila se INDI iz bolnice - ''IMAM VODU U PLUĆIMA, JEDVA DIŠEM..''

Estrada

ŽIVOT JOJ VISI O KONCU? Oglasila se INDI iz bolnice - ''IMAM VODU U PLUĆIMA, JEDVA DIŠEM..''

Podeli vest

Dva puta su je operisali!

Nakon što je Edita Aradinović, sestra Indire Aradinović Indi, napisala na Instagramu da se njena sestra bori za život, i ona se oglasila.

ISPLIVAO SNIMAK! Dok se Indi BORI ZA ŽIVOT, na njenom Instagramu OSVANULO OVO!

Foto: Instagram

- Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati. Teško dišem zbog vode u plućima koju imaM. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati - objasnila je pevačica. Na pitanje da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:

''NIJE JELA, SPAVALA I SVAKA SLEDEĆA OPERACIJA JE RIZIČNA...'' Edita IZNELA ŠOK DETALJE o Indinom zdravstvenom stanju - sve vreme je uz nju! (FOTO)

Foto: Intagram

- Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rešenje. Život kao život sve zavisi od daljeg sleda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu - dodala je Aradinovićeva.

OVO JE STRAŠNO, SAMO DA SE BRZO OPORAVI! Cela estrada uz Indi DOK SE BORI ZA ŽIVOT! Kolege PRUŽILE PODRŠKU pevačici koja se nalazi na INTENZIVNOJ NEZI!

BONUS VIDEO: Dok se Indi bori za život, na njenom Instagramu osvanulo ovo
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija