• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

04.04.2020

17:46

NAGODILI SE! Đani i Slađa potpisali sporazum sa sudom, a evo kako su SANKCIONISANI ZBOG KRŠENJA PRAVILA!

Estrada

NAGODILI SE! Đani i Slađa potpisali sporazum sa sudom, a evo kako su SANKCIONISANI ZBOG KRŠENJA PRAVILA!

Podeli vest

Đani i Slađa potpisali sporazum sa sudom, a evo KAKO SU KAŽNJENI ZBOG KRŠENJA PRAVILA!

Slađana i Radiša Trajković Đani potpisali su sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

NISMO MI INDIJANCI... OGLASILA SE SLAĐA! Nakon što su ona i Đani PRIVEDENI ZBOG PREKRŠAJA POLICIJSKOG ČASA - otkrila ŠTA SE DESILO!

ĐANI I SLAĐA ZAVRŠILI U POLICIJI - Prekršili POLICIJSKI ČAS?! Evo gde su i sa kim viđeni POSLE 17H

Još dve osobe potpisale su identičan sporazum kao Trajkovići, a koji nadležni sud treba da potvrdi.Trenutno je na saslušanju fudbaler Aleksandar Prijović. 

Foto: Printscreen You Tube

Podsećamo, oni su uhapšeni po nalogu III OJT zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Ukupno je uhapšeno 20 osoba, a jednoj trudnici je krivična prijava podneta u redovnom postupku.

''ŽIVOT MI VISI O KONCU'' Oglasila se INDI iz bolnice - ''IMAM VODU U PLUĆIMA, DVA PUTA SU ME OTVARALI...''

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
losapredstava

pre 4 godine

na sajam...osim ako ovi cirkuzanti nisu deo predstave? opaaaaa

Bota

pre 4 godine

Kakva je pa ovo kazna,nema veselja,nema pevanja,baš njih briga za tri meseca sedenja lod kuće.Trebalo ih je pored ovoga,kao javne ličnosti,a za primer svima i novčano kazniti takvoj bagri je najgore kada ih zvekneš po džepu.Šta je bilo sa Jovićem i ostalim javnim ličnostima,to treba navoditi u štampi kao primer drugima,ovako je bez efekta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija