• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

08.04.2020

12:22

(FOTO) U JUGOSLAVIJI SU JE OBOŽAVALI, A ONDA JE OTIŠLA U AMERIKU I DOGODILO SE NEŠTO NEOČEKIVANO! Muž je VARAO, novac je NESTAO,  a ONA...ŠOK!

Estrada

(FOTO) U JUGOSLAVIJI SU JE OBOŽAVALI, A ONDA JE OTIŠLA U AMERIKU I DOGODILO SE NEŠTO NEOČEKIVANO! Muž je VARAO, novac je NESTAO, a ONA...ŠOK!

Podeli vest

Sa 13 godina je zapevala, oduševila javnost i postala zvezda. Međutim, uprkos velikoj popularnosti preselila se u Ameriku i sve je krenulo po zlu

Anica Milenković je rođena 1978. godine u Kasidolu kod Požarevca, a kako se rano latila mikrofona još od mladosti je bila prisutna u javnosti.Hitovi su se nizali, a sa numerom „Na lančiću ime tvoje“, Anica je brzo osvojila publiku i stekla veliku popularnost širom bivše Jugoslavije.

LEPA BRENA JE OVU TAJNU ČUVALA 33 GODINE! Niko NIJE ZNAO za vezu pevačice i Nikole Simića, pa je sada OTKRILA DETALJE!

Foto: Printscreen: Youtube/Anica Milenkovic

Među prvim događajima koji su pretili da utiču na njen uspeh je bio razvod njenih roditelja, koji je skoro svakodnevno punio novinske stupce domaćih tabloida. Anica je odlučila da ostane s ocem i jedno vreme je krivila majku zbog njihovog razvoda. Međutim, pojavili su se navodi da se kasnije pomirila i sa majkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#myalbums #years90 #miljenica #uzmimezaruke #serbianmusic?? #serbiansinger? @anica_milenkovic_official

A post shared by ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official) on Dec 8, 2019 at 4:39am PST

 

Predviđali su joj veliku i blistavu karijeru, od 1991. do 2007. godine Milenkovićeva je objavila 12 albuma i dvostruku kompilaciju „Divlji vetar“, a potom se preselila u Ameriku i povukla iz javnog života.

Sa menadžerom Denijem dobila je ćerku Barbaru, koja danas ima 11 godina, ali je ubrzo usledio novi šok. On ju je prevario sa koleginicom.

- To je istina i daleka prošlost, o kojoj ne pričam jer ne volim da ogovaram. Svi znaju šta se dogodilo, mogu samo reći da sam zahvalna Bogu što se to desilo - rekla je Anica u jednom od intervjua.

Suočena sa teškom situacijom, kao samohrana majka je primala socijalnu pomoć. Uplovila je u novu romansu, dobila sina Filipa, a usledila je i borba za zdravlje naslednika.

 

 

- Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate. Njegovo zdravstveno stanje je uticalo na moju odluku da ostanem u Americi. U vreme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i ceo proces je bio veoma dug, što ovde to nije slučaj. Kao roditelj sam želela da se Filip što pre operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi - iskreno je ispričala Milenkovićeva.

Za to vreme borbe za finansijsku stabilnost, zdravlje deteta i obrazovanje u tuđini zapostavila je sebe. Osim što je imala više od 100 kilograma i fizički se potpuno izobličila, to je uticalo na njeno zdravlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koliko da je zivot tezak bitno je da znate da zivite... #serbianmusic?? #serbiansinger? @anica_milenkovic_official

A post shared by ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official) on Dec 29, 2019 at 4:57am PST

 

- Sav stres se manifestovao tako da sam u jednom trenutku imala veliki broj kilograma viška. Shvatila sam da sam na lošem putu i krenula sam u borbu sa kilogramima - rekla je ona svojevremeno.

Međutim, deluje da je Anica ponovo uzela konce u svoje ruke, te punom parom radi na kilaži, a ako je suditi po novijim fotografijama koje možete pogledati u galeriiji, a na kojim ne skida osmeh sa lica, ponovo je srećna i ispunjena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasha

pre 4 godine

Iskreno saosecam sa sudbinom Anice i sto nije mogla da ostvari sve ono sto je realno mogla (ja sam imao slicni peh u zivotu i u mnogo toga je mogu razumeti). A svakako je mogla biti na vrhu srpske narodne muzike i mislim da smo, ljubitelji narodne muzike, uskraceni za mnogo njenih hitova. Njen talenat i muzikalnost su nesporni i ona je to vrlo rano pokazala sa pesmom na "lancicu ime tvoje". Na zalost, Anica nije imala tu srecu da poput neke njene koleginice a danas vrhunske i vanseriske pevachice (poput Cece Raznjatovic, Dragane Mirkovic, Rade Manojlovic, Alme Subasic......) koje su takodje rano otpocele svoje karijere, da ostvari svoj pevacki san i da iza sebe ostavi veliki broj divnih hitova. Ali hitom "nemoj o njemu" iz 2018g. Anica dokazuje da svakako jos ima dovoljno vremena da nadohnadi dobar deo onoga sto nije mogla ranije. Ja joj iz sveg srca to zelim, verujem u nju i podrzavam je.....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija