• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

08.04.2020

12:50

PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU! LEPA LUKIĆ U STRAHU - PLAKALA DANIMA?! Pevačica nikoga NE PUŠTA U KUĆU?!

Estrada

PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU! LEPA LUKIĆ U STRAHU - PLAKALA DANIMA?! Pevačica nikoga NE PUŠTA U KUĆU?!

Podeli vest

Nije joj lako!

Otkako je proglašeno vanredno stanje u Srbiji, kao i zabrana starijim od 65 godina da napuštaju svoje domove, pevačica Lepa Lukić prolazi kroz pravu dramu!

Naime, budući da živi sama, Lukićeva je poslednjih dana u panici jer nema ko da joj donosi namirnice, a otkako se pre nekoliko godina našla na udaru lopova, pevačica se plaši da u svoj dom pusti volontere iz straha da je ne pokradu!

(FOTO) DARKO LAZIĆ UHVAĆEN BEZ VOZAČKE DOZVOLE ZA VOLANOM! Pevač se pohvalio FOTKOM, a jedan DETALJ JE SVIMA ZAPAO ZA OKO!

 

- U prvih nekoliko dana, Lepa se dobro držala. Komšije i kolege su joj donele neophodne životne namirnice, ali kada je gotovo potrošila zalihe, situacija se promenila. Pogotovo što Lepa spada u grupu ljudi koja ne može da izlazi iz kuće, a uz to je i prilično nepoverljiva prema ljudima koje ne poznaje dobro - priča izvor i objašnjava da Snežana Đurišić pomaže Lukićevoj koliko može, ali da to nije dovoljno.

 

 

- Lepa je uvek bila pozitivna, ali u ovim trenucima se slomila. Jednostavno je pukla jer je sama po ceo dan kod kuće i zna da zavisi od drugih. To ju je dotuklo i plakala je danima. Snežana Đurišić je često zove i nosi joj hranu i lekove i pomaže joj koliko može, ali to nije dovoljno. Kada su joj kolege i komšije predložile da pozove volontere koji bi umesto nje otišli u prodavnicu ili apoteku, Lepa je to odmah odbila - kaže izvor i objašnjava:

LEPA BRENA JE OVU TAJNU ČUVALA 33 GODINE! Niko NIJE ZNAO za vezu pevačice i Nikole Simića, pa je sada OTKRILA DETALJE!

 

- U prvi mah nikome nije bilo jasno zašto nije pristala na tu vrstu pomoći, ali onda se požalila prijateljima da se plaši da pusti nepoznate ljude u kuću - kaže izvor i objašnjava da pevačica strahuje da će biti pokradena.

- Lepa ne želi da volonteri saznaju gde ona živi jer ne želi da bude na meti lopova. Sama je i bespomoćna i zbog toga misli da je laka meta. Dugo se plašila da će joj volonteri pokupiti svu ušteđevinu i malo zlata što joj je ostalo - kaže izvor i dodaje da su prijatelji i komšije uspele da ubede Lepu da popusti.

(FOTO) KAO OD MAJKE ROĐENA! Bekvalčeva POZIRALA GOLA - FOTKA PREPLAVILA DRUŠTVENE MREŽE! A tek KOMENTARI... ŠOK!

 

 

 

- Na kraju su joj nekako objasnili da volonteri pomažu ljudima poput nje i uspeli su da je ubede da ih pusti u stan. Međutim, Lepa je pristala pod uslovom da svaki put kraj nje bude neko od njenih komšija jer ne želi da bude sama u stanu kada joj dolaze volonteri - kaže izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija