• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

09.04.2020

07:00

PIJEM JAKE LEKOVE, ISKOČILI SU MI EKCEMI! Đorđe David progovorio o POSLEDICAMA - evo čega MORA da se pridržava da bi se SPASIO!

Estrada

PIJEM JAKE LEKOVE, ISKOČILI SU MI EKCEMI! Đorđe David progovorio o POSLEDICAMA - evo čega MORA da se pridržava da bi se SPASIO!

Podeli vest

Prošao je ono najgore!

Roker Đorđe David Nikolić završio je danas svoj šesnaestodnevni boravak na Institutu za pulmologiju. 

VELIKA ISPOVEST ĐORĐA DAVIDA - EVO ŠTA DALJE! Određene su mu POSEBNE MERE - doživeo je ŠOK, a uskoro će moći NAPOLJE!

Naime, kada je ustanovljeno da član žirija "Zvezda Granda" pozitivan na koronavirus, on je istog momenta i hospitalizovan.

Foto: tv prva printscreen

Nakon što mu je pružena besprekorna lekarska pomoć, Đorđe David je izašao iz bolnice, a za portala Informer.rs je pričao otvoreno o svemu (celu ispovest čitajte OVDE).

Roker je otkrio da li još uvek ima simptome. 

(FOTO) NJE SAM SE NAJVIŠE UŽELEO! Đorđe David se OGLASIO iz bolnice, objavio NJENU fotku, evo ko mu NEDOSTAJE!

Sada sam apsolutno bez ikakvih simptoma. Sluzokoža je ta koja treba da se obnovi. Preporučili su mi dosta toplih napitaka i što više čajeva. Lekovi su užasno jaki. Danas je počela da me svrbi koža. Počeli su da mi izlaze mali ekcemi. Pitao sam doktorku, a ona mi je rekla da je to česta pojava kod nas "nežnih". Ovo je škola koju sam najskuplje platio u svom životu - rekao je Đorđe David sa knedlom u grlu.

Foto: Insajder/Novak Đurović




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gojko

pre 4 godine

Ocvali tinejdzer od 60 godina koji se istetovirao od 50 i peva godinama pesmu najjači ostaju kao novica zdravković splavove.Mani se ćorava posla i brz oporavak matori.

Nataly

pre 4 godine

Aman, covece budi srecan sto si ziv. Hvala Bogu. Cuj ekcem????? 90 %populacije ima ekcem pa sta cemo sada da pisemo svaki dan o tome? Prvo kad se ko kupao, isao u toalet, ko je otvarao prozore i kada.... Zamislite, kako je onima koji se godina lece i leze mesecima po bolnicima? Verujte da to ne moze ni da se opise. Ok, lezao si 14. dana, preziveo Coronu i ok. Culi smo, procitali i dosta vise smaranja . Ima i gorih stvari od ekcema verujte. Nadam se da ce se ova saga o ovom coveku koji je toliko zeljan medijske paznje, koju uzgred nije imao koliko za citavu karijeru ZAVRSITI! Dosta covece vise....

Daca

pre 4 godine

U pravu si, najskuplje..I ovi u zadruzi i u parovima prolaze najskuplje, glumis kako ONI kazu, a ti Srbijo gledaj i veruj..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija