• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir stars

09.04.2020

10:43

MA BEŽI, BRE, OD MENE! Puklo PRIJATELJSTVO između Đanija i Mirića! Mitar GURNUO Trajkovića, otkriveno šta se dešavalo u ĆELIJI!

Estrada

MA BEŽI, BRE, OD MENE! Puklo PRIJATELJSTVO između Đanija i Mirića! Mitar GURNUO Trajkovića, otkriveno šta se dešavalo u ĆELIJI!

Podeli vest

Prijateljstvo između Radiše Trajkovića Đanija i Mitra Mirića je puklo, i to nakon što su obojica uhapšena zbog kršenja zabrane okupljanja na javnom mestu prošle nedelje

Razlog za svađu bilo je Mirićevo drsko ponašanje, koji je bio ljut zbog toga što se našao u pritvoru, pa je svoj bes iskalio na kolegi, s kojim je godinama bio u dobrim odnosima.

ONI SU LUDI, NEKA SEDE SAD KOD KUĆE! Nakon što je Đani PREKRŠIO POLICIJSKI ČAS, oglasile se KOLEGE!

ĐANIJEVA ŽENA OKAČILA SLIKU IZ IZOLACIJE! Bila je privođena, a evo šta SADA RADI - ima jaku PORUKU! (FOTO)

Prema rečima sagovornika, koji je prisustvovao ovom incidentu, Đani je nakon saslušanja prišao Mitru i oslovio ga s „brate“ i pitao kako je proveo noć, jer su obojica bili u ćelijama, ne nadajući se oštroj reakciji kolege. Mirić je tada odgurnuo Trajkovića i odbrusio mu: „Ma beži, bre, od mene!“

Foto: Peđa Milosavljević

 

ĐANI ĆE MOĆI DA NASTUPA, ALI POD OVIM USLOVOM! To što je u kućnom pritvoru, ne sprečava ga da zarađuje, EVO KAKO JE TO MOGUĆE!

Đani je bio zatečen njegovim ponašanjem i više mu se nije obraćao.

Da je Mitar ljut, svima je jasno jer se, otkako je priveden, nije oglašavao u medijima.

Dvojica pevača uhapšeni su prošlog petka u jednom hotelu na Novom Beogradu dok su sedeli i ispijali piće, iako je tog dana uvedena zabrana okupljanja više do dvoje ljudi na jednom mestu. Pored njih, uhapšeni su i Đanijeva supruga Slađana, njihov sin Miloš, fudbaler Aleksandar Prijović i još 16 osoba. Svi oni dobili su kaznu od tri meseca kućnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija