• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

10.04.2020

10:08

ANASTASIJA OTKRILA DA LI JE BILA ZLOBNA PREMA VELJKOVIM DEVOJKAMA, pa priznala da li je koristila to što je CECINA ĆERKA! (FOTO)

Estrada

ANASTASIJA OTKRILA DA LI JE BILA ZLOBNA PREMA VELJKOVIM DEVOJKAMA, pa priznala da li je koristila to što je CECINA ĆERKA! (FOTO)

Podeli vest

Novi detalji iz pevačicinog života.

Anastasija Ražnatović, ćerka balkanse dive Svetlane Cece Ražnatović često odgovara na pitanja svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i tako otkriva pojedine detalje o svom životu.

ISPLATIO JOJ DUG OD 410.000 DINARA! Teška borba poznatih za alimentaciju - Ova PEVAČICA bivšem mora da PLAĆA ZA DETE!

Foto: Informer

 

Naime, ona je na pitanja odgovarala sa "da", "ne" i "možda", a budući da je već dugo u skladnoj vezi sa dečkom Đorđem Kuljićem pratioci su je upitali da li uskoro planira dete, a ona je dala odričan odgovor.

- Ne - odgovorila je mlada pevačica.

Foto: Instagram prinscreen/raznatovicanastasija

Zatim je usledilo i pitanje da li bi volela da ima više od dvoje dece, na šta je Anastasija odgovorila "možda".

Jedno od pitanja ticalo se njene majke, muzičke dive Svetlane Cece Ražnatović.

- Da li si nekad koristila to što si Cecina ćerka i provukla se negde, npr. ušla u klub iako nisi imala dovoljno godina?

(VIDEO) UNIŠTIO NAS JE, ON JE RAK! Anabela i Gagi BESNI na Miljkovića zbog lošeg uticaja na Lunu, denser ubeđen: Nećeš USPETI...

- Ne - odgovorila je Anastasija na ovo pitanje.

Pažnju je privuklo i pitanje da li je bila zlobna prema nekoj devojci svog brata Veljka.

- Možda - bio je Anastasijin odgovor.

Foto: Instagram prinscreen/raznatovicanastasija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija