• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

17:03

''ŠTA S*REŠ BABUS*ERO''! Sanja Marinković NOVA ŽRTVA Bake Praseta! Jutjubera PUCAJU KOMPLEKSI zbog OVOGA!

Estrada

''ŠTA S*REŠ BABUS*ERO''! Sanja Marinković NOVA ŽRTVA Bake Praseta! Jutjubera PUCAJU KOMPLEKSI zbog OVOGA!

Podeli vest

Samo je iznela svoje mišljenje!

Jujtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je odgovori voditeljki Sanji Marinković koja mu je dala peticu u "Paparaco lovu" zbog njegovog lošeg uticaja na tinejdžere.

OVO JE ĆERKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Ime je dobila po JOGURTU - To joj je POMOGLO U KARIJERI? FOTO)

Sanja Marinković se zapitala zašto roditelji dozvoljavaju svojoj deci da gledaju Bakine sadržaje i začudila se kako ga ne kritikuju.

Foto: printscreen/tvpink

- Kada njega vidim, odmah se zapitam koje su to nove moralne vrednosti srpskih tinejdžera na koje on ima uticaj i onda, posmatrajući tu decu koja ga gledaju, i te roditelje koji često to ne kritikuju, zapitam se da li su roditelji izgubili decu ili su deca izgubila te roditelje, pa više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije. Nemam ništa protiv njega, ali ja mislim da će oni bistri shvatiti šta sam htela da kažem - rekla je Sanja u emisiji.

PEVAČICI POSLALI FOTKU OD "PRE STO GODINA"; Plačem od smeha na šta sam ličila, a tek kad vidite FRAJERA DO MENE KOJI SE UPIŠKIO! (FOTO)

Nakon toga je Baka snimio video u kojem je komentarisao Sanjinu izjavu o njemu.

- Ja stojim iza toga da roditelji treba da gledaju i da paze šta njihova deca gledaju na internetu. Šta ti mene predstavljaš kao da sam ubica, kao da idem okolo i koljem ljude i snimam za Youtube? - zapitao se jutjuber i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

- Šta pričaš? Koje su te vrednosti koje ti promovišeš, molim te? Radiš na Pinku. Kako si ti bolja od mene? Hajde, ženo ko god da si, ti meni reci kako si bolja od mene? Kako bolje utičeš na nekoga od mene?

Baka Prase se zapitao na osnovu čega mu je dala tako lošu ocenu, peticu.

- Koliko su Vas platiti da ovom primerku ne date desetku? Ja ne brinem o svom fizičkom izgledu ovako, samo malo treniram. Ja sam ozbiljan primerak muške evolucije - rekao je on, a onda je žestoko opleo po voditeljki:

- Šta s**** ti babuskero, sediš tu na Pinku, ke*** i kao ja ovde promovišem dobre vrednosti. Gledajte mi sise. Kakve su to dobre vrednosti? Ti seksualno zračiš, namerno bacaš seksualnu tenziju u svoj nastup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 4 godine

Ne znam ko je prase niti me pak zanima, Tu zenu koju on pominje sam par puta vidjao i mogu da kazem da je covek u pravu. Ona je na pinku prava vrca KOKETA

Kresoja Bill

pre 4 godine

Ovog manipulatora hitno skloniti kao koronu. Izolovati i odediti socijalnu distancu. Karantin. Ako nešto nije zabranjeno ne znači da je moralno.

Petar

pre 4 godine

Ovaj napaljenko nije PRASE....on je DZUKELA beogradska, koja je umislila da je mnogo bitan !!!! Treba ga ZABRANITI !!!! Tacka

Mili

pre 4 godine

Ma koji Beogradjanin ,seljace iz Donje Vranje.glumi nekog dasu a on praxilukovic obican.

Mihajlo

pre 4 godine

Pridikuje i pametuje Sanja Marinkovic KOJA podrzava "radnje" LUNE DJOGANI..salis se Sanja ,reci da se salis hahahahahahahhahahahahahaha

penzioner boljevac

pre 4 godine

Baka oladi malo jest da ti je IQ visok 90% si nasledio od majke ali na zalost ne I toleranciju. Ako ti neka kritika ne prija jednostavno je ignorisi.

DS1708957810018

pre 4 godine

neznam ništa o tom prasetu. znam da dotična gospođa nema moralne vrednosti koje joj daju za pravo da komantariše o moralnosti.

zoran

pre 4 godine

Pa ni on a ni ona nisu neke moralne veličine..pogotovo ona jer već dugo godina promoviše polusvet, estradne splačine i kič...

Dec

pre 4 godine

Ne zna se ko je gori od njih dvoje. Njoj u svakoj emisiji polusvet gostuje i rijaliti neke nazovi zvezdice i uvek neke priče o seksu. Truje narod godinama i onda nađe da nešto morališe o deci i roditeljima.

Penzioner

pre 4 godine

Svojom mentolskom izjavom je pokazao da je ona bila u pravu!

ringispil

pre 4 godine

MARINKOVICKA I BAKA PRASE ajte ljudi, ocerupana kokoska, koka PRISI i siljokuran mlatomud.

Olivera

pre 4 godine

Sanja Marinkovic je bas dobra i interesantna voditeljka,vodi emisiju magazin In za cistu desetku. To sto kaze,ovaj mladic kako ga zovu baka prase,da je babuskara,to je ruzno.Pa i da je baba,babetina,babuskara,pa sta??? I on je baka prase!!! Smijesno,vise nego smijesno.

milomir

pre 4 godine

Pises o Sanji koja moralise ovom decku , a sama je bila u vezi s ozenjenim covekom hahahah?

Goran

pre 4 godine

Naravno da ovo prasence lose utice na omladinu posto je kreten i tako se ponasa i time privlaci paznju. Umesto na youtube da se pustaju neke lepe stvari i poucne onu pustaju koje kakve debile. Ocigledno da takvi nemaju kulturu i sramotu pa javno vredjaju starije ali sta bi drugo i znao da radi osim pa pravi budalu od sebe ,zalosno je to.

Mima

pre 4 godine

I jedno i drugo su za cenzuru.Moralna vrednost njene emisije kao i svega na pinku je za nizu ocenu,nego sto je ona njemu dala.Pink je stvorio baku praseteta, on mu je dao ideju kako se na ljudskoj gluposti zaradjuje.

kmet

pre 4 godine

GOSPODO Pa jel moguće da mi ne mi više od 24 sata ne dozvoljavate komentar. Pa šta je ovo. Dao sam komentar koji najbolje i najlepše piše o kopnkretnoj osobi a vi ništa.

Narode BEŽI

pre 4 godine

Ovo majmunče, pardon, prase, više ne zna kuda udara. To je naravno "normalno" u raspadnutoj zemlji poput Srbije. Ali proći će i ova pandemija, pa narode razmisli na vreme i beži odavde što dalje, da decu spasiš takve pošasti!

Marija

pre 4 godine

Sta imate protiv Bake? Jede vas ljubomora? Mali je vrh frejer, ludo se zabavlja, sam placa svoje zezanje, moze da kupite vase fine zene i cerke, i sva vasa deca ga krisom obozavaju tako kako vas nikad nisu. Zao mi je svih koji brane deci da gledaju bilo koga, decu ne vaspitavaju javne licnosti nego roditelji. To ste zaboravili. Mali samo pun gas! ❤

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija