• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

11.04.2020

19:13

ZAMALO DA POLUPA TELEVIZOR! Goca Božinovska UŽASNUTA Luninim ponašanjem, OCRNILA Miljkovića! (FOTO)

Estrada

ZAMALO DA POLUPA TELEVIZOR! Goca Božinovska UŽASNUTA Luninim ponašanjem, OCRNILA Miljkovića! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica zna kroz kakav pakao je prošla Anabela zbog ćerke.

Pevačica Goca Božinovska je dobra prijateljica pevačice i aktuelne zadrugarke Anabele Atija. Naime, Goca je progovorila o dešavanjima u Beloj kući o kojima bruji region, pa dodala da je razočarana u Lunu Đogani.

(VIDEO) DA NISAM UŠLA U ZADRUGU, OBESILA BIH SE! Luna ŠOKIRALA Marka: Nisam mogla da GLEDAM kako se DRUŽIŠ SA NJOM!

Goca nikako ne može da podrži Lunu i njeno ponašanje prema majci sa kojom se svakodnevno svađa, a nekada joj je bila draga. 

Foto: Printscreen You Tube

- Moj dečko da je mojoj majci rekao da je "luda" i ili one reči koje je on rekao, on bi za mene bio bivši. Ona je mene zvala, plakala je zbog Lune, pojela se, bolesna je postala zbog nje. Ona nije mogla da dođe sebi u onom periodu kada se sve dešavalo sa Slobom, zbog toga sada ima problem sa štitnom žlezdom, a čak su joj i pretili zbog Lune, to mi je otkrila. Anabela je dobra majka - kaže Božinovska, a ona smatra da Marko Miljković nije zaljubljen u Lunu već da je pravi rijaliti igrač.

Foto: printscreen

- Ja ne mogu da verujem kada gledam "Zadrugu", šta on radi, nerviram se, polupala bih televizor. On je čovek rijaliti igrač, sve što radi je isfolirano, pa čak i njegov akcenat. On da spomene da je dao Nini kao neke pare. Da joj je dao 2.000 evra nije smeo to da spomene, a ne samo 2.000 dinara. Moju decu sam učila da uvek budu pravični, majka se poštuje, moj sin je mene uvek poštovao, a momci moje kćerke mene su uvek poštovali - kaže Božinovska.

ZABORAVLJENA ZVEZDA GRANDA! Dok Tanja i Slavica DOMINIRAJU ESTRADOM njihova koleginica nije USPELA, evo i zašto! (FOTO)

Goca je dodala da je Miljković je čovek bez bilo kakve perspektive, kao i da nema ni svoj stan, nema posao i da je "jedan čovek koji je promašen totalno", pa i kockar. Gagija Đoganija je uvek poštovala i ima dobro mišljenje o njemu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- On je dobrica jedna, ali eto imao je te poroke, žao mi je zbog toga. Smatram da je jedina Anabelina greška što je Luni otkrila te detalje iz njihovog braka, otac je uvek trebao da ostane idealna u očima deteta - rekla je Goca i još jednom ponovila reči našeg poznatog psihijatra Jovana Marića koji je rekao da je Anabela morala ostavi Lunu u iluziji da je njen otac najbolji roditelj i čovek na svetu i da svako dete ima pravo na tu iluziju u periodu odrastanja i sazrevanja - zaključila je Goca.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 4 godine

Kako da sakrije od Lune kad se drogira pred njom i ona je ponekad krila od Anabele a i tukao je pred decom. Nema opravdanja za takvog coveka, nije bio tu u najbitnijem periodu njenog odrastanja.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija