• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

12.04.2020

18:54

OD SUME ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! VIKI PRAVI VRT?! Pevačica poručila CVEĆE IZ HOLANDIJE, a tek CENA...

Estrada

OD SUME ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! VIKI PRAVI VRT?! Pevačica poručila CVEĆE IZ HOLANDIJE, a tek CENA...

Podeli vest

Pravi savršeno mesto za uživanje!

Folk pevačica Viki Miljković naumila je da od stana koji je nedavno kupila napravi pravi raj na zemlji u kojem će porodično uživati.

 

- Viki je rešila da od svog stana u luksuznom naselju napravi mesto iz snova. S ozirom na to da u najvećem od tri stana koliko je pazarila, a u kojem živi sa mužem Tašketom i sinom Andrejem, ima ogromnu terasu koja sama za sebe može da bude manji stan, pevačica je donela odluku da je detaljno opremi i uredi i da joj to bude mesto za opuštanje i mir. Pored toga što je na terasu dopremila džakuzi, ona će da napravi pravi vrt kako bi imali osećaj da imaju dvorište. Iz ovog razloga Viki je u dogovoru sa dekoraterom poručila travu i cveće iz Holandije, koji joj još uvek nisu stigli, jer je sada sve na čekanju zbog pandemije korone. Viki nije pitala koliko šta košta, samo je htela da ima najlepše biljke za terasu, a to će je sve koštati sigurno nekoliko hiljada evra - ispričao je izvor blizak pevačici.

SVIMA ZAPALO ZA OKO! Skinula se Anastasija - BIKINI JEDVA PREKRIO GRUDI! Pokazala S*KSI FIGURU! (FOTO)

 

 

Takođe, zbog aktuelne situacije u zemlji i svetu, i ostali radovi u stanu su na čekanju.

(FOTO) Karleuša OPET PROVOCIRA! JEDVA IH DRŽI - Bikini na IVICI PUCANJA! Sve joj se OCRTALO!

 

- Viki već dva meseca ništa ne radi u stanu pošto se posvetila albumu. Htela je na proleće da nastavi sa radovima, ali sad zbog epidemije nije u mogućnosti. Čim se prilika u zemlji bude sredila, pevačica namerava da majstore vrati u stan i da nastavi da ga sređuje kako je zamislila. Pevačica se nada da će do jeseni sve u stanu da završi - rekao je dobro upućen izvor.

Podsećamo, Viki je još pre dve godine kupila čak tri stana u elitnom beogradskom naselju, a samo za jednu nekretninu je izdvojila pola miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
doktor

pre 4 godine

holandija je poznata po travi i inace ima dobru travu i cvece .

Dmitar

pre 4 godine

A sa koliko je pomogla državi i da li je redovno plaćala porez.

venesa

pre 4 godine

Koliko samo ima ljubomornih ljudi pa to je strasno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17