• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

08:54

MRŠ, GO*NARI, JA SAM VAŠA NOĆNA MORA! Aca Lukas poslao poruku HEJTERIMA: Mogao sam i da PODRIGUJEM, možete da mi PLJUNETE POD PROZOR!

Estrada

MRŠ, GO*NARI, JA SAM VAŠA NOĆNA MORA! Aca Lukas poslao poruku HEJTERIMA: Mogao sam i da PODRIGUJEM, možete da mi PLJUNETE POD PROZOR!

Podeli vest

Aca Lukas održao je solistički koncert u ponedeljak veče za komšije na terasi svoga stana na Voždovcu, pa se zbog toga našao na udaru pojedinaca koji su ga optužili da loše peva

Osim komšiluka, koji je pratio nastup sa svojih balkon i prozora, Lukasa su imali priliku da vide i čuju i fanovi koji ne žive u njegovoj blizini.

KOJA ŽENA SE LOŽI NA SLIKU PENISA?! Goca Tržan otkrila šta joj ŠALJU MUŠKARCI, a onda se umešao Raša!

(VIDEO) LUKAS PEVAO ZA KOMŠIJE! Ljudi se okupljali oko zgrade da bi ga VIDELI! Opomenuo ih - AJMO SVI U KUĆE!

Iako je većina podržala ovaj pevačev gest, bilo je i onih koji su želeli da umanje značaj ovoga što je Lukas učinio za svoj narod. Svima njima je odgovorio u svom stilu: - Hejteri, u pravu ste bili. Malo sam promukao, ali ja nisam ni morao da pevam. Mogao sam i da podrigujem. A znate šta vi možete? Pošto vam ne bih dao ni da mi pop.... Možete da mi pljunete pod prozor, pod uslovom da možete da dobacite, a da se ne ubljuvate sopstvenom pljucom. Mrš, go*nari, ja sam vaša noćna mora - napisao je Lukas u prvom obraćanju na društvenoj mreži.

Nakon toga je objavio fotografiju Beogradskog pobednika sa Kalemegdana i zahvalio se svim ljudima koji su preko pratili prenos uživo: - Ja bih da nikoga ne izostavim i hvala ljudima širom sveta. Srećan sam što sam imao priliku da učestvujem u našoj pobedi. Dopadam se nekome, nekome ne. Ali pobedu priznajem svakome! Zato, gospodo hejteri, moraćete ovoga puta da priznate našu pobedu, pa se onda vratite u svoje jazbine i da konačno počnete da hejtujete ono što stvarno treba. Počnite da mrzite sebe, a mi u našoj pobedi i vas volimo jer, iako znamo koliko smo jaki i pametni, zamislite koliko nam to potvrđujete kada izmigoljite iz svojih rupa vi tako jadni, nemoćni i tupavi. Još jednom pobedićemo sve što nam je na putu muzikom i ljubavlju - napisao je Lukas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Litkica

pre 4 godine

Bravo Aco legendo! Dobro ste im odbrusili ,svaka čast.

Boris

pre 4 godine

Ako je on mom narodu nocna mora majko mila covek ne moze od prevelike inteligencije sastaviti prosto prosirenu recenicu osim psovki I uvreda

635csi

pre 4 godine

aco samo napred ti si nesto i uradio barem a ovi primitivci neznam ni kako su te culi kad zive u rualnim krajevima

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija