• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

15.04.2020

17:44

NIKO MU NE TREBA SEM NJE?! Sloba objavio fotku u njenom ZAGRLJAJU - nije JELENA, a ni MAMA! Evo ko mu pravi društvo u KARANTINU (FOTO)

Estrada

NIKO MU NE TREBA SEM NJE?! Sloba objavio fotku u njenom ZAGRLJAJU - nije JELENA, a ni MAMA! Evo ko mu pravi društvo u KARANTINU (FOTO)

Podeli vest

Ume da uživa!

Sloba Radanović je danima u žiži javnosti kako zbog dešavanja u Beloj kući koja se tiču rasprava među članovima porodice Đogani, a tako i zbog spekulacija da živi kao "vuk samotnjak" u stanu.

Naime, njegova devojka Jelena Đuričanin spakovala je kofere i otišla da živi sa svojom porodicom dok hara koronavirus. Vest o tome možete pročitati ovde.

Foto: Printscreen You Tube

Nijedna Slobina fotografija na društvenim mrežama ne može proći neopaženo, a njegova poslednja objava na Instagramu je naročito zanimljiva.

(VIDEO) VESNA NAM JE POKAZALA SVOJ DOM! Ovde ona DANAS ŽIVI - na Anabeline POGANE REČI, rekla je samo JEDNO!

Naime, Radanović u naručju drži kucu "čau-čau" koja je pobrala sve simpatije njegovih pratilaca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) дана 15. Апр 2020. у 5:04 PDT

 

(ŠOK FOTKA) BAKA PRASE POTPUNO GO - Uzor mnogim mladima NAPRAVIO SELFI! Genitalije PREKRIO OVIM!

Slobin osmeh na licu govori da mu i te kako prija šetnja i druženje sa ovim predivnim psom, te je morao svima da se pohvali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 4 godine

Ovaj čovek laže na Boga ne misli, pa pratite ga valjda na društvenim mrezama, vidite da živi sa Jelenom, ako on laže, ne morate i vi...

Jana

pre 4 godine

On ima dve mame, Draginju i Jelenu, a još je i rezervni tata.

Una

pre 4 godine

Ovo je pauza, prvo joj čuva decu, u pauzi kuče. Sve je došlo na svoje mesto, po zasluzi!

Kika

pre 4 godine

Ne živi sa njom, samo joj čuva decu i kuče kad zatreba. Dobra duša.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija