• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2020

15:15

IMALA SAM OSAM KOPČI! Sara Jo imala INTERVENCIJU, morala na UŠIVANJE, priznala koliko je BOLI - NE MOGU NA LEĐA UOPŠTE!

Estrada

IMALA SAM OSAM KOPČI! Sara Jo imala INTERVENCIJU, morala na UŠIVANJE, priznala koliko je BOLI - NE MOGU NA LEĐA UOPŠTE!

Podeli vest

Ovo joj otežava trening.

Miljenica mlađe populacije, pevačica Sara Jo se uljučila u jutarnji program kako bi milionskom auditorijumu predstavila svoj novi hit. 

 - Dobro jutro, jako mi je žao što nismo mogli da ispoštujemo tradiciju jer sam uvek kada je premijera pesme dolazila kod vas da izvedem akustičnu verziju - rekla je Sara.

Foto: instagram printscreen/sarajoofficial

- Saro, dobro posnosiš ovu izolaciju, dobro se snalaziš sa tehnologijama. Kako se boriš protiv virusa - upitao ju je voditelj Predrag Sarapa.

- Prvo sam mislila da će ovo biti neki kraći odmor, pa se opustiš, gledaš filmove, serije, a onda pomisliš ovo je stvarno neprirodno. Ipak, može i kod kuće da se nađe nešto da se radi i da se iskoristi vreme na pametan način - rekla je Sara.

 

SEVERINA ODMAH PLATILA KAZNU NA LICU MESTA! Evo koliko je pevačicu KOŠTALO kršenje policijskog časa

 

- Da li treniraš dok si u izolaciji - pitala ju je voditeljka Dea Đurđević.

- Imala sam problem zakačila sam mladež i završila sa osam kopči, a onda mi je trening otežan, ne mogu na leđa uopšte - otkrila je Sara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17