• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2020

10:21

''POBEDNIK JE ONAJ KOJI UMRE PA VASKRSNE!'' Seka Aleksić uputila SNAŽNE REČI za Vaskrs - Da se NAJEŽIŠ

Estrada

''POBEDNIK JE ONAJ KOJI UMRE PA VASKRSNE!'' Seka Aleksić uputila SNAŽNE REČI za Vaskrs - Da se NAJEŽIŠ

Podeli vest

Ovaj praznik će provesti u krugu najmilijiih.

Pevačica Seka Aleksić će najradosniji hrišćanski provesti u krugu svoje porodice, a putem Instagram naloga ona je čestitala praznik svim pratiocima i pokazala pokazala kako se u njenoj kući proslavlja Vaskrs.

''JA OD PENZIJE NE MOGU DA ŽIVIM!'' HALID BEŠLIĆ pored pevanja ZARAĐUJE I OVAKO - Malo ljudi zna da poseduje...

Foto: printscreen instagram/seka_aleksic

- Želim celom svetu da Vaskrsne iz mraka, manjka ljubavi, zla i da sija u najsjajnijem svetlu, jer znate da Božju podršku imate! Nije pobednik onaj koji ubije, pobednik je onaj koji umre pa vaskrsne. Nije onaj koji nogu podapne nego onaj koji padne pa ustane. Pobednik je onaj koji ne dobije ništa a stvara, onaj kom je ukradeno pa sam napravi, ponovo. Pobednik je onaj koji se traži, moli, greši i uči. Ponovo. I ponovo... Jer nema kraja ni ljubavi ni životu. Vaskrs nas uči tome da je dovoljno da se prepustimo... Da će neko da nas vodi... Da svetlo dolazi tek nakon mraka i strpljenja... Da čak i ako ti telo razapnu da će duša tek onda da sine. Da život nikada ne prestaje, ljubav nikada ne umire... I tako večno, sve dok smo voljena i zaštićena Božja bića - napisala je Seka i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Желим целом свету да Васкрсне из мрака, мањка љубави, зла и да сија у најсјајнијем светлу, јер знате да Божју подршку имате. ? Није победник онај који убије, победник је онај који умре па васкрсне. Није онај који ногу подапне него онај који падне па устане. Победник је онај који не добије ништа а ствара, онај ком је украдено па сам направи, поново. Победник је онај који се тражи, моли, греши и учи. Поново. И поново... јер нема краја ни љубави ни животу. Васкрс нас учи томе да је довољно да се препустимо... Да ће неко да нас води... Да светло долази тек након мрака и стрпљења... Да чак и ако ти тело разапну да ће душа тек онда да сине. Да живот никада не престаје, љубав никада не умире... И тако вечно, све док смо вољена и заштићена Божја бића - биће и нас. Бог увек има савршен план, бољи него што ми можемо и да замислимо... Показао је свима да чак и ако вам тело разапну, душу не могу да вам узму. А онда... Исус Христос Воскресе из мртвих. Јавите свима, нека се сви веселе, нека ваша уста пренесу Божју поруку: Христос Воскресе драги моји...?????? . . . . . . . Želim celom svetu da Vaskrsne iz mraka, manjka ljubavi, zla i da sija u najsjajnijem svetlu, jer znate da Božju podršku imate? Nije pobednik onaj koji ubije, pobednik je onaj koji umre pa vaskrsne. Nije onaj koji nogu podapne nego onaj koji padne pa ustane. Pobednik je onaj koji ne dobije ništa a stvara, onaj kom je ukradeno pa sam napravi, ponovo. Pobednik je onaj koji se traži, moli, greši i uči. Ponovo. I ponovo... jer nema kraja ni ljubavi ni životu. Vaskrs nas uči tome da je dovoljno da se prepustimo... Da će neko da nas vodi... Da svetlo dolazi tek nakon mraka i strpljenja... Da čak i ako ti telo razapnu da će duša tek onda da sine. Da život nikada ne prestaje, ljubav nikada ne umire... I tako večno, sve dok smo voljena i zaštićena Božja bića - biće i nas. Bog uvek ima savršen plan, bolji nego što mi možemo i da zamislimo... Pokazao je svima da čak i ako vam telo razapnu, dušu ne mogu da vam uzmu. A onda... Isus Hristos Voskrese iz mrtvih. Javite svima, neka se svi vesele, neka vaša usta prenesu Božju poruku: Hristos Voskrese dragi moji...??????

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 18. Апр 2020. у 2:57 PDT

 

- Bog uvek ima savršen plan, bolji nego što mi možemo i da zamislimo... Pokazao je svima da čak i ako vam telo razapnu, dušu ne mogu da vam uzmu. A onda... Isus Hristos Voskrese iz mrtvih. Javite svima, neka se svi vesele, neka vaša usta prenesu Božju poruku: Hristos Voskrese dragi moji..." - poručila je pevačica na kraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 18. Апр 2020. у 4:13 PDT

 

GOVORILI SU DA JE NASLEDNICA TANJE SAVIĆ! Zvezdi Granda se SMEŠILA USPEŠNA karijera, a onda je ODJEDNOM NESTALA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija