• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

24.04.2020

15:15

NISAM VIŠE BUCA! DARKO LAZIĆ se pohvalio da je JEDINI ON SMRŠAO u karantinu! Pevač sada IMA NOVI CILJ!

Estrada

NISAM VIŠE BUCA! DARKO LAZIĆ se pohvalio da je JEDINI ON SMRŠAO u karantinu! Pevač sada IMA NOVI CILJ!

Podeli vest

Imao sam 135 kg, a sada imam 95. Neću se smiriti dok ne smršam još 15

Darko Lazić tvrdi da je jedini pevač koji je smršao tokom vanrednog stanja! Dok mnogi kubure sa viškom kilograma i žale se da u kućnoj izolaciji jedu na nervnoj bazi, folker je uspeo da za manje od dva meseca skine neverovatnih 40 kilograma!

(FOTO) ŠOK U EMISIJI! Darko Lazić se uključio UŽIVO, voditeljka VRISNULA kada ga je UGLEDALA

- Ljudi, biću jedini u Srbiji koji je smršao u karantinu! Otkad sam operacijom smanjio želudac, masne naslage se samo tope. Imao sam 135 kilograma, a sada imam 95! Malo je reći da sam prezadovoljan - započinje priču Darko.

Lazić ističe da se neće zaustaviti dok ne smrša još 15 kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

 

- Cilj mi je da imam 80 kilograma. Možda ću nekima izgledati suviše mršavo, ali tada ću moći da se opustim i da jedem šta hoću. Zasad pazim, ali jedva čekam da vaga pokaže 80 kilograma, pa da se najedem ko čovek! Ceo život sam veliki gurman, ne mogu rečima da opišem koliko uživam u hrani. Baš zato hoću da smršam i više nego što bi trebalo da bih mogao da klopam sve one specijalitete koji su mi trenutno zabranjeni - iskren je pevač.

EVO ŠTA JE DARKO PRIPREMIO LORENI I ALEKSEJU ZA VASKRS! Pevač progovorio o PRAZNIKU, pa otkrio OVO - PRELEPO!

Osim o ishrani, Darko brine i o svom fizičkom izgledu, pa se tako u izolaciji sam šiša.

- Sada imam onu kratku, zatvorsku frizuru - našalio se Lazić i dodao da uskoro počinje da trenira:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

 

- Posle gubitka toliko kilograma moram malo da se zategnem!

Ne viđam ćerku

Darko Lazić kaže da neće viđati ćerku iz prvog braka Lorenu sa Anom Sević dok ne prođe vanredno stanje.

- Lorena je sa majkom, nisam želeo da je dovodim kod mene, gde ima mnogo ljudi. Lorena i ja se stalno čujemo preko video-poziva. Mnogo sam je se uželeo, jedva čekam da se ovo prođe, pa da se vidimo!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Nikad nebi trebao da jede koliko hoce pogotovo kad izgubi kilazu jer ce se sve brzo povratiti. I neka ne zivi u zabludi, nije bio buca ne debeli ili predebeli mlad covek.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija