• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2020

14:38

OSTAVIO JU JE I OŽENIO ANABELU, A ONA GA I DALJE CENI! Atijasova BIVŠA progovorila o NJIHOVOM SINU!

Estrada

OSTAVIO JU JE I OŽENIO ANABELU, A ONA GA I DALJE CENI! Atijasova BIVŠA progovorila o NJIHOVOM SINU!

Podeli vest

Poštuje prava svog naslednika.

Jasmina Skender je bivša devojka Andreja Atijasa sa kojom ima sina Leona. Andrej je nakon raskida sa njom, odlučio da oženi Anabelu Atijas. Zbog turbulentnog odnosa koji je vladao između Jasmine i Andreja, Skenderova je dobila škakljivo pitanje na društvenim mrežama.

SVE PRŠTI OD GLAMURA! Lepa Brena POZIRALA KAO PRAVA DAMA, našminkala se, a svi su gledali samo u JEDNO! (FOTO)

Naime, Jasminu su pitali zbog čega Andreju dopušta da viđa dete posle svega što se desilo među njima, a njen odgovor je glasio ovako. 

Foto: printscreen instagram/jasminaskender

- Jer to radi odgovorni roditelj - poštuje prava koja ima dete. I dopuštaću sve dok institucije koje vode brigu o Leonovim pravima ne odluče drugačije - napisala je Skenderova na Instagramu.

(VIDEO) ISKORISTILI HAOS U ZADRUZI , PA SE SAKRILI! Luna i Marko UHVAĆENI OVDE!

Podsetimo, Jasmina i Andrej su imali savršen život, Skenderova je bila u petom mesecu trudnoće, a Atijas je tada upoznao Anabelu i sve je krenulo po zlu.

Foto: instagram/atijasandrej

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 3 godine

I ona Luni u garderoberu govori da je najpoznatija preljubnica,sta je onda ona otima zeni partnera a detetu oca.Nije ni cudo sto je Luna takva nije imala uzor u majci naprotiv skitnicu koja je varala njenog oca zavodila muskarce itd.

Goga

pre 3 godine

Auuu ,zbog jake ženske je ostavio trudnu ,lepu ženu ,a u stvari ko jw taj andrej ,koje je njegovo zanimanje ,čime se on bavi .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija