• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

24.04.2020

22:37

''TRI PUTA SU ME SAHRANJIVALI!'' Kruži glasina da je ZARAŽENA KORONAVIRUSOM - Vera Matović IZGORELA OD BESA!

Estrada

''TRI PUTA SU ME SAHRANJIVALI!'' Kruži glasina da je ZARAŽENA KORONAVIRUSOM - Vera Matović IZGORELA OD BESA!

Podeli vest

Svi beže od mene na ulici''

Pošto se u javnosti pojavila informacija da je Vera Matović zaražena koronavirusom, pevačica se šokirala kao nikada do sada. Zbog naslovnice jednog nedeljnika pao joj je mrak na oči, pa je istakla da ima onih koji su u to poverovali, te da joj sada ne prilaze kada je vide na ulici. Čitava drama nanela joj je veliku štetu. 

SEĆATE SE LEPOSAVE? U jeku glasina da se vraća u Zadrugu, VODITELJ JE USLIKAO - Evo gde se nalazi! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

"Tri puta su me do sada mediji sahranjivali. Kako se sad ja osećam zbog toga? Svi misle da sam stvarno zaražena i imam koronavirus. Ljudi mi ne prilaze na ulicu kad me vide", kazala je Vera.

INTERNETOM KRUŽI ŠOK SNIMAK! Filip Đukić zavukao Ivi RUKU U....- Ulovile ih KAMERE! (VIDEO)

"Zvali su me sa svih strana da pitaju da li sam dobro. Budalaština, koja mi je veliku štetu nanela. Nije ovo tema sa kojom se treba šaliti", dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija