• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

27.04.2020

10:50

POSLE SONJE, SVAKA VEZA MI TRAJE KAO JOGURT! Lukas progovorio o KOMBINACIJAMA - Zbog korone devojke prespavaju kod mene, TO MI JE MNOGO!

Estrada

POSLE SONJE, SVAKA VEZA MI TRAJE KAO JOGURT! Lukas progovorio o KOMBINACIJAMA - Zbog korone devojke prespavaju kod mene, TO MI JE MNOGO!

Podeli vest

Pevač u iskrenom priznanju!

Aca Lukas kaže da su mu sve devojke koje je imao posle razvoda od treće supruge Sonje trajale kao jogurt! Pevač napominje da se zbog toga nikad više neće oženiti.

SMARA ME DA MI NESTOROVIĆ PRIČA ISTORIJU KORONE, UMREĆU OD SLUŠANJA! LUKAS RAZVALIO: Ni ja njemu ne pričam šta je C-dur, ali poštujem sva pravila koja su preporučili doktori!

- Svaka veza mi traje kao jogurt! Zato ne bih voleo da se oženim ponovo - kaže folker, koji je posle supruge Sonje imao kratke šeme sa "Plejbojevom zečicom" Božanom Vujinović, bivšom misicom Jovanom Doroški, starletom Natašom Šavijom...

Foto: prinstscreen

Aca dodaje da mu smeta što devojke koje ga posećuju tokom pandemije korone moraju da ostanu kod njega celu noć.

- Desi se da dođu u 18 sati, kada počinje policijski čas i moraju da ostanu do pet ujutru! To je mnogo, poželim da odu oko ponoći kako bih eventualno zamenio goste, ali to je nemoguće! Kako da ih pošaljem kući, pa da ih policija uhapsi?! Posle bih morao da ih vadim iz zatvora. Zato od ponoći do pet ujutru uglavnom igram igrice, a gosti navijaju - priča pevač i objašnjava zbog čega još teško podnosi karantin:

- Tokom pandemije korone svuda ponavljaju "Ostanite kod kuće!" A ja imam fobiju od te rečenice jer su mi sve tri bivše žene stalno to ponavljale!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Folker kaže da mu u stan više ne dolaze pevači i pevačice i da je s njima prestao da se druži otkad se razveo od Sonje.

- Moja treća supruga volela je ta estradna druženja. Zbog nje sam išao na takva okupljanja samo da bih joj učinio. Ali to su bila silovana prijateljstva! Okupe se pevači, pa pevaju kao da smo na Evroviziji, a onda svako svakog ogovara. Sve ih izjeda sujeta, samo ih zanima ko je imao više publike na nastupima i pregleda na Jutjubu. Godinama sam vodio lažan život jer na estradi nema pravih prijateljstava. Da mi danas neko pokloni kuću u kraju gde žive pevači, ja bih odbio! - završava priču Aca.

Foto: Informer DN

Aca Lukas smatra da je preterao sa duetima i tvrdi da ih više neće snimati.

- Zavozao sam se sa duetima, fali još da snimim sa komšijom! Maju sam pre nekoliko godina odbio za duet. Tada nisam bio sav svoj! Od sramote što sam je odbio imao sam gard svaki put kada bih je sreo. Rešio sam da ispravim grešku, pozvao sam je i snimili smo "Problem". A kad je reč o Milici, ona nije najbolja pevačica, ali najbolje vodi karijeru. Ona je sama organizovala snimanje pesme i spota. Prstom nisam mrdnuo, samo sam se pojavio! Kada smo završili snimanje, pitao sam je da odemo na kafu, a ona mi je rekla: "Ne mogu, žurim za Leskovac, vodim ujutru deku kod lekara." Tada me je oduševila!

Foto: Informer/promo

Aca kaže da je za njega san gubljenje vremena.

- Ako spavam duže od pet sati, probudim se umoran. Navikao sam organizam da malo spavam ili čak da ne spavam uopšte! - kaže Aca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija