• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2020

12:14

(VIDEO) TOTALNI HAOS! Dragana otkrila da je možda TRUDNA sa Edisom, pa odlučila da ga VRATI Zilhi!

Estrada

(VIDEO) TOTALNI HAOS! Dragana otkrila da je možda TRUDNA sa Edisom, pa odlučila da ga VRATI Zilhi!

Podeli vest

Ljubavni par Dragana Mitar i Edis Fetić napravili su opštu pometnju prošle noći, ali i prethodnih dana na imanju. Naime, od kada su raskinuli njih dvoje se ne smiruju, a vest koja je odjeknula jeste da je zadrugarka ostala u drugom stanju

Naime, kako je Ermina Pašović tvrdila tokom emisije ,,Pretres nedelje", njoj se Dragana poverila da joj menstrualni ciklus kasni, čak 25 dana. Dragana je šokirala naciju, ali i zadrugare kada je rekla da ne bi zadržala bebu, ukoliko se ispostavi da je trudna, a čak je i Mina Vrbaški otkrila da je od nje tražila antibebi pilule nekoliko puta do sada.

(VIDEO) LUNA URLALA, VRIŠTALA, BACALA SE ZBOG MARKA! Đoganijeva doživela NERVNI SLOM, Miljković nije znao šta ga je SNAŠLO

''BIO SI KRETEN...'' Kija se obratila POKOJNOM OCU - Pre dve godine ga je IZGUBILA, a evo za čime ŽALI!

- Biću iskrena, kao i uvek do sada. Tražila sam od reporterke pilulu za dan posle, pa sam od Mine tražila antibebi pilule. Ne bih zadržala bebu ukoliko se ispostavi da sam trudna, nakon svega ovoga, ne bih - tvrdila je Mitrova.

Međutim, ono što je zatim usledilo jeste rasprava Dragane i Edisa, tokom koje su i jedno, i drugo izgledali kao da se kaju što su uopšte imali ljubavnu aferu. Podsetimo, da je Fetić svoju suprugu Zilhu sa kojom ima troje maloletne dece, prevario sa Draganom, te ta afera sada traje nekoliko godina unazad.

Edis nije mogao a da ne spomene Draganine afere sa zadrugarima, pa nakon ljubavne romanse sa Vladimirom Tomovićem, zasmetao mu je i odnos sa Markom Miljkovićem, koji su imali prošle godine.

Dragana je otkrila i do detalja kako su izgledale poruke sa Zilhom, koje je navodno dobijala, nakon što je Edisova supruga uspela da otkrije njegovu šifru od Instagrama.

- Ja sam dobila poruke od nje i na Viber i na Instagramu. Provalila je Edisov lažni profil, ona je takođe imala lažni profil. Tražila mi je konstantno naše prepiske, šta mi piše, pošto je on stalno lagao. Rekla mi je da nije prvi put da ga ona proverava, da je pronašla u njegovom telefonu prepiske, rekla mi je da se čula sa mojim mužem, ja sam joj poslala prepiske. On je njoj pričao potpuno neku drugu priču. Istina je da smo se na proslavi Pinka krili, on je želeo da se mi pokazujemo kada to vidi moj muž, a branio je da nas vide kada treba da nas vidi njegova žena - tvrdila je Dragana.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija