• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

29.04.2020

19:45

ČISTKA U GRANDU! Saša Popović OTPUSTIO VELIKI BROJ PEVAČA - ozbiljna imena su u pitanju! A onda ih ipak ZVAO DA SE VRATE

Estrada

ČISTKA U GRANDU! Saša Popović OTPUSTIO VELIKI BROJ PEVAČA - ozbiljna imena su u pitanju! A onda ih ipak ZVAO DA SE VRATE

Podeli vest

Neki su ga odbili, a neki ne

Malo ko pamti da se 2009. godine u "Grand produkciji" od strane Saše Popović desila velika čistka pevača.

Direktor Saša Popović je u dogovoru sa svojim timom odlučio da se posveti "Zvezdama Granda" koje su tada bile ekstra popularne i tražene, a da afirmisane, stare zvezde ''izbaci'' iz svoje produkcije.

NJEGOVA ĆERKA SE KRIJE OD JAVNOSTI! Saša Popović prvi put priznao ZAŠTO - evo čime se bavi i kako izgleda! Pričao i o VANBRAČNOM SINU

Neki listovi i portali su čak organizovali ankete i glasanja u kojima su ljudi mogli da glasaju koga žele, a koga ne žele da gledaju na sceni "Granda".

Estrada je bila u panici, svi su se plašili da će upravo oni biti ti koji više neće snimati za "Grand".

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Folk pevači Stoja Novaković, Mile Kitić, Dara Bubamara, Mitar Mirić, Maja Marijana, Goga Sekulić, Jelena Broćić, Nataša Đorđević, Tina Ivanović, Šeki Turković, Jašar Ahmedovski, Jana Todorović, Marta Savić, Snežana Savić i mnogi drugi prvi su dobili ''otkaz'' kao članovi "Grand produkcije".

Ista sudbina tada je zadesila mnoštvo manje popularnih pevača. Nekoliko godina kasnije kada je opala popularnost "Zvezda Granda",

Saša je ponovo zvao sve pevače kojima je prethodno dao otkaz da se vrate u Grand. Neki su se vratili, a neki su nastavili da izdaju samostalno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija