• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

18:18

(VIDEO) ĐORĐE DAVID OPET ZAVRŠIO U BOLNICI, ŠOK! Imao je KORONU, sada nastao NOVI PROBLEM! Lekari oko NJEGA!

Estrada

(VIDEO) ĐORĐE DAVID OPET ZAVRŠIO U BOLNICI, ŠOK! Imao je KORONU, sada nastao NOVI PROBLEM! Lekari oko NJEGA!

Podeli vest

Pevač objasnio šta se desilo

Muzičar Đorđe David konačno je ozdravio od koronavirusa.

Taman što se vratio u svakodnevni život, rokera je zadesila nova nesreća, slomio je nogu.

- Eto... Slomih nogu! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina - napisao je Đorđe David u opisu videa koji je zabeležio kod lekara, koji mu je usled preloma nogu stavio u gips.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Idi bre Đorđe... Malopre odgledah snimak iz jutarnjeg programa, o tome kroz šta si sve prošao i kako si se oporavio... Sve najbolje i ne daj se! I ne obraćaj mnogo pažnju na ove koji "laju"... Milslim da je mnogo više nas koji ti želimo sve najbolje, i koji želimo da te što pre vidimo u nekom novom spotu ili nekoj muzičkoj emisiji! Svako dobro! ;)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija