• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

02.05.2020

16:22

UNUK JOJ IMA ČESTE NAPADE! Maja Odžaklijevska se SAMA SUOČAVA sa njegovim PROBLEMOM u IZOLACIJI!

Estrada

UNUK JOJ IMA ČESTE NAPADE! Maja Odžaklijevska se SAMA SUOČAVA sa njegovim PROBLEMOM u IZOLACIJI!

Podeli vest

Pevačica priča da joj volonteri i divni komšija nabavljaju namirnice, dok se ona svim snagama bori da desetogodišnjem unuku ništa ne nedostaje i da mu slatkišima i igrama ulepša dane u kući koji mu zbog zdravstvenog stanja ne padaju lako.

Uvek vedra i nasmejana pevačica Maja Odžaklijevska ne posustaje ni kada joj sve životne okolnosti ne idu na ruku, te u svemu traži zrnce nečeg lepog. Ne žali se na period izolacije koji provodi sa autističnim unukom Lukom. Priča nam kako spas od dosade potraže na terasi ili u dvorištu, a brine je jedino kada dečak ima napade.

NAKON OPERACIJE, ŠOK! Indi KAO OD MAJKE ROĐENA - SAMO JASTUK PREKO GRUDI, a dole... JUUU (FOTO)

Foto: printscreen exlusiv

- Imam terasu na kojoj često sedim, ili eventualno u dvorištu koje smo izolovali još pre više godina, ogradili smo ga, imamo popločani deo i deo sa travicom i izdvojeno je. Živimo u omanjoj zgradi, tako da smo u dvorištancetu Luka i ja sami. On svaki treći ili četvrti dan dobije autistični napad jer mu ne dam da izađe iz dvorišta, ili je u kući, ne može da se kreće puno. Tada nemam nikakvu pomoć, popričala sam sa kol centrom socijalnog rada da eventualno pošalju neku mlađu osobu koja će da ga prošeta. Međutim, oni su rekli šta ako ta mlađa osoba bude zaražena pa prenese virus. Rekla sam da su potpuno u pravu, preguraćemo on i ja ovo - hrabro priča pevačica i otkriva da je Luka divno dete.

U OVOM JE IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Evo kako Nikolija izgleda BEZ TRUNKE ŠMINKE! (FOTO)

Foto: printscreen exlusiv

- Luki je dosadno, samo to je problem. On je mali dragi dečak. Mama njegova je tužna što ne može da dođe, ne dam ni jednoj ni drugoj ćerki da svrate kod nas zbog situacije koja vlada, maksimalno smo se zaštitili. Sami smo i srećni smo zbog toga, to je manji rizik. Bolje da smo sami, prosto. Imala sam dosta prilike u životu da ne budem sama, bila sam okružena velikim brojem ljudi, ali ovo je moj izbor.

PREVAZIŠAO SAMOG SEBE! Jelena Tomašević otkrila - Ivan stalno nešto izvodi, uživamo da ISPROBAVAMO! A sa ŠLAGOM šta je radila...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 3 godine

Dete mora da je pored majke, baka samo da pomogne. Lepo je što se baka angažovala ali treba razmišljati šta će biti sa detetom kada baka ne bude mogla da se o njemu brine. Država treba majkama takve dece da platu bez rada da bi one mogle da se posvete svom detetu. Nije to neko opterećenje za budžet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija