• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

16:46

KIJA I ACA LUKAS U PINKOVIMA ZVEZDICAMA! Pored njih, čelnici Pinka ZOVU I NJEGA,  a za OVU POP DIVU izdvojili su OGROMAN NOVAC!

Estrada

KIJA I ACA LUKAS U PINKOVIMA ZVEZDICAMA! Pored njih, čelnici Pinka ZOVU I NJEGA, a za OVU POP DIVU izdvojili su OGROMAN NOVAC!

Podeli vest

Saznaje Informer!

Kija Kockar i Aca Lukas od septembra će ocenjivati takmičare muzičkog takmičenja * Producenti pregovaraju i sa Slobom Radanovićem, koji bi ponovo mogao da se nađe rame uz rame sa bivšom.

Foto: instagram/kijakockar

Oni naći će se u žiriju popularnog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde"! Pored pobednice "Zadruge 1" i folk pevača, u crvenoj fotelji biće i voditelj Pinka Milan Milošević. Oni će ocenjivati mlade talente u petoj sezoni šou-programa koji počinje da se emituje u septembru. Snimanje "Pinkovih zvezda" počinje u junu, odmah posle finala "Zadruge 3".

- Biću u žiriju "Pinkovih zvezda" i radujem se tome. Uskoro ćemo krenuti da radimo, tako da očekujte pravi šou i mnogo iznenađenja. Kad sednem u crvenu stolicu, svi ostali će da završe karijere - kaže Lukas za Informer, a na pitanje kakve je uslove tražio od čelnika Pinka da bi se našao u žiriju, folker odgovara:

Foto: Printscreen You Tube


- Molim vas, pa nisam ja Zorica Brunclik da tražim specijalne uslove. Budite ozbiljni. Neću imati poseban apartman ni uslugu, sve kao i ostali.
Lukas je već ugovorio honorar, a producenti su zvali i Kiju Kockar.

- Producenti su nedavno potpisali ugovor s Kijom. Ona je već sedela u crvenoj stolici u "Pinkovim zvezdicama" i odlično se pokazala. Imala je zanimljive komentare i privukla veći broj mlađe publike - priča naš izvor, i dodaje da je Milan Milošević, koji je započeo i muzičku karijeru, takođe siguran član žirija:

- Veruju da će se odlično snaći u novoj ulozi. Ume da bude veoma oštar na jeziku, pa se od njega očekuje da dobro rešeta takmičare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Feb 4, 2020 at 5:34pm PST

Čelnici Pinka trenutno su u potrazi za preostala dva člana žirija.

- Pregovaraju sa Slobom Radanovićem. On se dvoumi zato što očekuje mnogo poziva za nastupe tokom leta, ali su mu producenti rekli da će uklopiti snimanja s njegovim obavezama. Ukoliko pristane, posle više od godinu dana opet će se naći na televiziji sa bivšom suprugom Kijom - ističe naš sagovornik.

Foto: printscreen

Snimanje "Pinkovih zvezda" počinje u junu, a producenti imaju želju da se Kiji, Lukasu i Milanu pridruže dve pop zvezde.

- Hoće Anu Nikolić u žiriju! Uskoro će imati sastanak s njom i nadaju se da će prihvatiti ponudu. Razgovaraju i sa jednom od najvećih regionalnih zvezda, Majom Berović - priča naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 3 godine

Milan i Kristina, pa ne mogu da verujem. Odnosno, sve mi je jasno koliko je to takmičenje ozbiljno, kada , izmedju ostalih, imaju dva vrsna vokala i talenta, Milošević-Kockar. Čista sprdnja.

Boka

pre 3 godine

Milosevic sigurno nije u ziriju,to je trač,osim ako nisu svi talenti ukljuceni,onda i treba jer je on doktor za komediju. Kija je već bila i to i u Pinkovim Zvezdama i u Pinkovim zvezdicama.Itekako je kompetentna da bude tamo i devojka je sve sama do sada napravila,i dokazala još prosli put da tamo pripada. Ovom Lukasu će ispod trebati titl kad bude pričao. Sloba je promašaj čist,to smo svi videli kad je bio pored Kije, on samo je “zanimljiv” jer je njen bivši Muz.Ne zna nijedan savet da da,mutav je sav i zauvek pogresna investicija. Ana Nikolic je super. Znaci,Aca,Kija,Ana,Maja i Haris Dzinovic

Lila

pre 3 godine

Hocemo Slobu... on je trenutno najpoznatija Pinkova Zvezda i realno zasluzuje da bude u ziruju

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija