• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

09:17

ŽENA TONIJA CETINSKOG IMALA MOŽDANI UDAR! Pevaču NIJE LAKO, sada žive blizu crkve! (FOTO)

Estrada

ŽENA TONIJA CETINSKOG IMALA MOŽDANI UDAR! Pevaču NIJE LAKO, sada žive blizu crkve! (FOTO)

Podeli vest

Ništa nije slučajno!

Toni Cetinski provodi vreme sa svojom suprugom Dubravkom Cetinski u Istri. Njegova deca su zajedno sa njegovim roditeljima u Rovinju, a stalno se s njima čuje preko video-poziva.

STOMAK DO ZUBA! Bogdana ušla u 9. mesec - ON JOJ PRIŠAO I NASLONIO GLAVU, Veljko NIJE BIO U BLIZINI! (FOTO)

Foto: printscreen

 - Sve vreme komuniciram sa svojima onlajn, ali nije to isto. Drago ti je da ih vidiš i čuješ preko telefona, ali ta nemoć da se zagrlite... -  komentarisao je pevač u uživo uključenju na Instagramu.

OTPISAO JE ZA SVA VREMENA! Nekadašnji najbolji drug LUNE ĐOGANI se oglasio - SVI SE PITAJU DA LI JE OVO REKAO NJOJ!

Supruga Dubravka je pre gotovo godinu dana imala moždani udar, a Toni joj je spasio život. 

Foto: Printskrin Jutjub

 - Očvrsnulo nas je sve to kao ljude, približilo još više veri. Ništa nije slučajno. U Opatiji, u malom stanu gde živimo, u susedstvu nam je crkva isusovaca... Sve nas je to sudbinski dovelo do novih druženja -  ispričao je Toni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija