• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2020

18:02

CECA STIGLA U TITEL! Svi NA OKUPU - POČELO SLAVLJE! Evo šta je prvo uradila - vidi se i Bogdana sa OGROMNIM STOMAKOM (FOTO)

Estrada

CECA STIGLA U TITEL! Svi NA OKUPU - POČELO SLAVLJE! Evo šta je prvo uradila - vidi se i Bogdana sa OGROMNIM STOMAKOM (FOTO)

Podeli vest

Ispoštovala je prijatelje.

Bilo je neizvesno da li će danas balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović stiću u Titel kod Rodića i sa njima, kao i prošle godine, proslaviti Đurđevdan. 

SLAVLJE U DOMU NAJVEĆE BALKANSKE DIVE! Na današnji dan Cecina porodica je postala bogatija - BILA JE SVE VREME UZ NJU!

Cecina prija Danijela, je ostala zagonetna po ovom pitanju i nije medijima ništa htela da otkriva,, ali se pevačica brže-bolje pohvalila da uživa u domu porodice Rodić. 

Foto: Printscreen You Tube, Printscreen You Tube/Blic

CECA IDE KOD PRIJE U TITEL?! Bogdanina porodica slavi Đurđevdan u krugu porodice, a evo da li će i pevačica da im se priključi! (FOTO)

Naša diva je pokzala da zna za red i običaje, te je i ove godine ispoštvovala običaje.

Naime, ona je najpre objavila snimak na svom storiju na putu do Titela, a kada je napokon stigla na odredište, usledio je još jedan stori koji pokazuje kako Ražnatovićeva uživa kod prije.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Titel... lepota - napisala je Ceca dok je uživala u prirodi. 

Na snimku se vidi i kako izgleda Cecina snajka koja je juče ušla u deveti mesec trudnoće. 

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ovako je Marko Miljković govorio u VELIKOM BRATU: "Trenutno ima DVA MILIONA LJUBOMORNIH MUŠKARACA na mene!" Tvrdio je da može da ima SVAKU DEVOJKU! (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

DŽet-set, ,,balkanska diva'' i megapolis Titel.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija