• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs, Informer.rs

10.05.2020

10:37

U NJEGOVU ČAST! ILDA ŠAULIĆ ULAŽE 20.000 evra u Šabanovu kuću - napraviće njegov MUZEJ!

Estrada

U NJEGOVU ČAST! ILDA ŠAULIĆ ULAŽE 20.000 evra u Šabanovu kuću - napraviće njegov MUZEJ!

Podeli vest

Pevačica je nedavno angažovala i majstore.

Smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića zavila je u crno njegovu porodicu, a žal za njim ne jenjava. Šabanova ćerka Ilda Šaulić je u čast svog oca započela obnovu kuće u Šapcu, koja bi uskoro trebalo da se pretvori u muzej. 

KUPIO JOJ VERENIČKI PRSTEN! Miljković je bio spreman na sve zbog Lune, ona PROKOCKALA njegovo POVERENJE - ŠOK! (VIDEO)

Ovu kuću je kako se navodi Šaban prepisao Ildi, a ona je posle njegove pogibije odlučila da tu napravi muzej u kojem će biti izložene Šabanove stvari i vrednosti koje je stekao u dugogodišnjoj karijeri. Nedavno je angažovala majstore koji preuređuju kuću, a kako se navodi, pevačica će u obnovu kuće uložiti oko 20.000 evra. 

Foto: printscreen/tvpink/informer.rs

Kako tvrdi jedan od meštana, muzej će navodno biti otvoren do kraja godine.

- On je zaslužio da dobije muzej, to je njegova ćerka pokrenula. Svaka joj čast. Video sam i Gocu pre nekoliko dana ovde, dolazila je da obiđe radove. Javila se ljudima na ulici i malo popričala s njima, tako sam i čuo da će u kući napraviti muzej - rekao je jedan od meštana.

Foto: Printscreen You Tube

Podsetimo, Šaban je nastradao u februaru 2019. u saobraćajnoj nesreći blizu grada Bilefelda u Nemačkoj, zajedno sa svojim prijateljem Mirsadom Kerićem. Na njihov automobil velikom brzinom je naleteo turski državljanin Alsin Levent i njemu je suđenju u toku.

NEMA ŽIVE DUŠE NA VIDIKU! IGOR NASRED LIVADE, daleko od LUKSUZA! On se NASLONIO NA NJU - jedva ga drži, a SEVERINA... (FOTO)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija