• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

22:55

"UPERILI SU MI 4 PUŠKE U GLAVU" Anastasija Ražnatović prvi put o UŽASNOJ GOLGOTI - ''IMALA SAM SAMO ČETIRI GODINE...''

Estrada

"UPERILI SU MI 4 PUŠKE U GLAVU" Anastasija Ražnatović prvi put o UŽASNOJ GOLGOTI - ''IMALA SAM SAMO ČETIRI GODINE...''

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras je u emisiji "Hit tvit" na TV Pink bez dlake na jeziku progovorila o golgoti kroz koju su prošla njena deca tokom akcije "Sablja", a sada se povodom čitave priče po prvi put oglasila i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

Mlada pevačica pomno je pratila izlaganje svoje majke uživo u emisiji, a potom razvezala jezik i iskreno priznala kroz šta su ona i brat Veljko prošli u za njima najstresnijem periodu u životu. Anastasija je uporedila ono što je ona proživela sa navodima pojedinih političara, koji proteklih dana u javnosti govore o tome s kakvim neprijatnostima se, navodno, susreću njihovi najmiliji i tom prilikom istakla da treba da ih bude sramota.

PRESTANITE DA ME PRATITE! Seka objavila fotografiju sa Veljkom, pa poručila OVO! ŠOK! Neće više da ĆUTI - poslala BRUTALNU PORUKU! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/raznatovicanastasija

OBIJENA KUĆA NAŠE POZNATE PEVAČICE! Vrata UNIŠTENA - SVE PRAZNO! Nakon svega folkerka donela ODLUKU koju niko nije OČEKIVAO!

- Zamislite, imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru i dok se budite. Zamoliću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana! Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, je l'?! To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima... Sram vas bilo - poručila je Anastasija na Instagramu.

Foto: printscreen instagram




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 3 godine

KRST SVOGA OCA NOSICES CEO ZIVOT BEZ OBZIRA DALI SI KRIVA ILI NISI...A STO SE TICE LJUDI PA ONI MRZE I DJOKOVICA NE ZBOG NEKE KRIVICE VEC ZBOG SVOJE USPESNOSTI I NJEGOVOG ZIVOTA.

Milence

pre 3 godine

Da, evo pocelo je ...jao, kuku meni i slicno. Obrazovanje zvanicno- upitno, radno iskustvo - upitno, zanimanje- estradna umetnica, imovina - basnoslovna. Pa se narod pita, kako bre?

REALNO

pre 3 godine

REALNO CECA JE ZAFRKNULA SVE ARKANOVE SINOVE, SVA ARKANOVA DECA SU SE POKAZALI KAO SINJI KUKAVCI

zoran

pre 3 godine

Pitaj mamu i tatu u cemu je problem? Oni nisu mnogo razmisljali o tebi kada su radili to sto su radili..a i pomalo ste dosadni vi Raznatovici..

Rade

pre 3 godine

Ma kako da ne, sa 4 godine si ti znala šta je puška i čemu služi. I kako da vas baš to zadesi. Što reče Čeda zašto to nije zadesilo Lepu Lukić ili Lepu Brenu, nego baš vas.

king

pre 3 godine

blago tebi kad imas takvo pamcenje sa 4 godine bice da si van zemaljsko bice

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija