• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

14.05.2020

08:42

HIT PRIČA! Palma se sprema za HOLIVUDSKU KARIJERU - snima film sa Van Damom! A evo kako su se UPOZNALI (VIDEO)

Estrada

HIT PRIČA! Palma se sprema za HOLIVUDSKU KARIJERU - snima film sa Van Damom! A evo kako su se UPOZNALI (VIDEO)

Podeli vest

Svetski slavan glumac Žan-Klod van Dam pozvao je srpskog političara Dragana Markovića Palmu (60) da glumi u njegovom filmu! Njih dvojica upoznali su se pre sedam meseci, kad su bili gosti Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića u dvorcu u Beču. I već pri prvom susretu dogovorili su snimanje filma!

 

Oduševljen brzinom

- Van Dam je želeo da upozna političara iz Srbije koji zna neku borilačku veštinu. Toni se setio mene, jer ja imam svoj kik-boks klub "Palmini tigrovi" i pozvao me da dođem kod njih u Beč. Odmah sam se spakovao i krenuo - započinje priču Palma i nastavlja:

Foto: Printscreen You Tube/O kanal


- Već u prvih 15 minuta razgovora shvatio sam da Van Dam i ja imamo mnogo zajedničkih tema. Pošto smo se dotakli priče o borilačkim veštinama, Van Dam mi je rekao da ustanem i dignem ruke kako bi mi pokazao udarac koji se zove mavaši. Kada je završio, zatražio sam da ja njemu pokažem kako udaram. On je podigao ruke, a ja sam krenuo da boksujem. Bio je oduševljen mojom brzinom udaranja i rekao mi da bih mogao da budem statista u nekom njegovom narednom filmu. Kazao mi je: "Ti si faca. Imaš pogled za poštovanje. Mogao bi da glumiš u mom filmu. Dovoljno će biti samo da stojiš i prekrstiš ruke - priča Palma. 

Foto: Informer/Jedinstvena Srbija

Opušten

Palma kaže da se oduševio i odmah je prihvatio poziv:

- Rekao sam mu da mi je čast što misli da bih mogao da budem glumac i da ću se rado odazvati pozivu. Ko ne bi želeo u Holivud?! Prijatno sam iznenađen koliko je Žan-Klod opušten. Sedeli smo sat i po i nijednog trenutka nije bilo neprijatne tišine. Jedan drugom smo upadali u rečenice, eto koliko smo imali tema za razgovor!

Zvezda akcionih filmova trebalo je da poseti Palmu pre dva meseca, ali su taj susret odložili zbog pandemije koronavirusa.

- Pozvao sam ga da dođe u Srbiju u martu i on je prihvatio. Međutim, planovi oko njegovog dolaska su se poremetili zbog pandemije koronavirusa. Zato smo se dogovorili da poseti našu zemlju i bude moj gost u septembru ili oktobru, još nismo utanačili - završava priču Palma.

Dragan Marković Palma je Van Dama iznenadio poklonom:

- U Beču smo u oktobru proslavili Van Damov rođendan, a ja sam mu poklonio rukavice i trenerku sa logom "Palminih tigrova". On je fanatik u svemu što radi, pa i u borilačkim veštinama. Zato sam mu dao simboličan poklon.

(VIDEO) JA SAM BLAM! Luna Đogani plakala kao kiša, a onda joj je Marko spomenuo Anabelu i Slobu: STAVILA SI NAS U...Van Dam: Obožavam Draganu!

Žan-Klod van Dam je dugogodišnji blizak prijatelj Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića. Oni se posećuju kad god im poslovne obaveze to dozvole.


- Dragana i Toni su sjajni ljudi. Veliki su domaćini i uvek se lepo družimo gde god da se nađemo po svetu. Volim Draganin glas i njene pesme. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti - rekao je nedavno glumac.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur Tv Happy

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JB

pre 3 godine

......a na kom ste jeziku caskali...... hahahahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija