• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

09:23

(FOTO) CECA OBJAVILA SLIKU, OVAJ DETALJ PARA OČI, USIJAO SE INSTAGRAM! Svi gledaju SAMO JEDNO

Estrada

(FOTO) CECA OBJAVILA SLIKU, OVAJ DETALJ PARA OČI, USIJAO SE INSTAGRAM! Svi gledaju SAMO JEDNO

Podeli vest

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavljivanjem u emisiji "Hit tvit" oduševila je mnoge, te se neprestano komentariše da nikada lepše nije izgledala, a njena odevna kombinacija je "pravi pogodak", poručuju joj obožavaoci

Ceca je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa snimanja pomenute emisije. Pevačica inače važi za jednu od žena sa najviše stila sa domaće javne scene, te je odabirom crne kombinacije dokazala zašto je jedna od najbolje obučenih zvezda.

(VIDEO) NIKO NIJE PRIMETIO ŠTA JE URADILA DOKTORKA DARIJA DOK SU SE CECA I ČEDA SVAĐALI! Pogledajte pažljivo njenu reakciju!

(FOTO) NAKON SVAĐE SA ČEDOM, OGLASILA SE CECA! Evo šta je rekla - ovo će se DUGO PREPRIČAVATI!

- Ženo draga, nikada u istoriji nisi bolje izgledala! Ja sam gledala sa nevericom. Svaki vid ulepšavanja urađen je sa merom, skladno, boja kose i frizura vrhunska, ali kilaža je pobedila. To je moj fah. Takva ručica, nogica i takav struk. Bravo za tebe i za sve "majstore" koji učestvuju u tvom izgledu - bio je komentar, na šta je Ceca odgovorila emotikonom srca i poljupcem.

Međutim, tu nije bio kraj pohvalnim komentarima, nizali su se poput - Boginjo naša najlepša, - Vrhunski stajling, - Najlepša žena na planeti, i mnogi drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 12, 2020 at 11:58am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17