• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

15.05.2020

07:30

GONIĆU GA DO STRAZBURA! Oglasila se Sandra Obradović - bila je u POLICIJI, evo šta je sa DETETOM!

Estrada

GONIĆU GA DO STRAZBURA! Oglasila se Sandra Obradović - bila je u POLICIJI, evo šta je sa DETETOM!

Podeli vest

Manekenka kaže da će bivšeg muža Vladimira B. tužiti međunarodnom sudu u Strazburu!

Manekenka i bivša učesnica "Farme" tvrdi da ju je dojučerašnji životni partner dve godine tukao, a sada joj i oteo njihovog sedmomesečnog sina Andreja.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MODRICE, PODLIVI NA LICU I NOGAMA...Sandra Obradović pokazala JEZIVE POVREDE, pa priznala: Tukao me je DOK SAM BILA TRUDNA!

- Goniću bivšeg muža do Strazbura! Trenutno se nalazim u policiji i čekam da neko konačno reaguje i vrati mi dete. Ako ne mogu pravdu da isteram u svojoj zemlji, obratiću se međunarodnim sudovima, šta mi drugo preostaje - kaže za Informer Sandra, koja je u noći između srede i četvrtka otišla do Vladimirovog stana u nameri da mu uzme sina Andreja:

- On moje dete drži protivzakonito. Obavestila sam policiju da mi je dete oteto i niko ništa ne preduzima. Rečeno mi je da se čeka odobrenje tužioca da mi vrate sina, pa čekam šta će dalje biti.

Sandra je prekjuče na Instagramu obelodanila da je godinama trpela fizičku torturu od čoveka sa kojim je živela.

ODUVEK JE VOLELA OPASNE MOMKE! Juče je PRIZNALA da ju je PARTNER TUKAO, a OVO su POZNATI FRAJERI koji su NEKADA JURILI ZA NJOM!

- Nasilje je počelo dok sam bila u drugom stanju. Zbog batina sam više puta završavala u bolnici "Narodni front" i moglo je da se desi da se zbog svega toga prevremeno porodim. Moja trudnoća je bila rizična zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno - napisala je Obradovićeva i priložila fotografije na kojima joj se vide modrice ispod oka i po masnice po telu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija