• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

12:05

(FOTO) ISPLIVALE SORAJINE SLIKE PRE BROJNIH OPERACIJA! RADO BI IH SPALILA! Bila je prava STARLETA na našim prostorima, a evo koliko se PROMENILA

Estrada

(FOTO) ISPLIVALE SORAJINE SLIKE PRE BROJNIH OPERACIJA! RADO BI IH SPALILA! Bila je prava STARLETA na našim prostorima, a evo koliko se PROMENILA

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih starleta na ovim prostorima Soraja Vučelić Masoni od prvog pojavljivanja na televiziji do danas drastično je promenila izgled

Soraju je šira javnost upoznala kroz njeno učešće u rijalitiju "Veliki Brat" 2011. godine. Soraja je u ovom rijalitiju zavela mnoge muškarce, ali je pokazala i da ne da na sebe, te je često ulazila u raspave sa cimerima kao što su Branislav Radonjić Brendon, Vladimir Tomović i drugi.

Foto: printscreen

Interesantno je i to da je Soraja u ovom periodu mnogo drugačije izgledala, nego danas.

Soraja je i tada imala uvećane grudi i usne, a uz pomoć plastične hirurgije do danas je promenila još neke detalje na licu. 

Foto: printscreen

Soraja je, kako je i sama priznala, smanjila nos, ali je i ulepšala zube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..I hate being bipolar..it's awesome..?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Apr 24, 2020 at 7:11pm PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija