• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

16.05.2020

00:07

SVI ZNAJU KAD CECA DOĐE U TITEL! Evo šta KOMŠIJE kažu o porodici Rodić! Kada se pojavi folk diva svi urade OVO!

Estrada

SVI ZNAJU KAD CECA DOĐE U TITEL! Evo šta KOMŠIJE kažu o porodici Rodić! Kada se pojavi folk diva svi urade OVO!

Podeli vest

Svi ih vole!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je bila u Titelu, rodnom gradu snajke Bogdane, a meštani otkrivaju da svi znaju kada ona stigne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 12. Мај 2020. у 11:58 PDT

 

U trenutku njenog dolaska u Titel, Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan bili na beogradskim pijacama, gde prodaju piliće.

SEVERINA PROVELA DVA SATA U POLICIJI! Pevačica bila na ISPITIVANJU - kada se završilo, ADVOKAT SE OGLASIO i rekao...

Budući roditelji za to vreme bili su u svojoj kući, koju su dobili na poklon od porodice Rodić. Njihova oaza mira nalazi se na vidikovcu odakle se prostire pogled na prirodne lepote, a komšije kažu...

 

- Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne devojke - rekao je meštanin Mirko.

- Sad svi pričaju o Titelu. Čuo sam da je Ceca bila na slavi Đurđevdan kod prijatelja. To je baš lepo. Zapravo svi znaju kad je Ceca u Titelu, tada mnogi idu ispred kuće Rodića da je vide. To je jedna divna porodica, o kojoj imam samo reči hvale - rekao je Miodrag Antić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija