• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

22:24

Marija Šerifović MOLITVOM ponovo pokorila svet! Svi će se NAJEŽITI ZBOG NJENE PORUKE pred nastup! (VIDEO)

Estrada

Marija Šerifović MOLITVOM ponovo pokorila svet! Svi će se NAJEŽITI ZBOG NJENE PORUKE pred nastup! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna jedina!

Marija Šerifović je nastupala na specijalnom evrovizijskom programu „Europe Shine A Lihgt“ , a celi svet je video i jaku poruku iz srca Beograda. Marija je pre tačno 13 godina pobedila na Evroviziji u Helsinkiju sa pesmom "Molitva". Ona je i večeras izvela ovu numeru.

NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo koliko Homer Simpson ima GODINA - fanovi u ŠOKU! (FOTO)

Foto: printscreen RTS

Marija je pre nastupa poručila da je počastvovana što će biti deo ovog programa i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal.

JEZIVA PRIČA IH JE SPOJILA: Ovako su se zavoleli Dragan Jovanović i Branka Pujić! Bila je ZAUZETA, a onda...

"Zaista sam počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi!Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice", istakla je pop zvezda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

Cuj "pokorila svet" ko se jos seca proslogodisnjeg pobednika EV a tek Marije..... Angazujte profesionalne novinare a ne ove dilatante koji samoo stete ugledu lista

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija