• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

12:45

''NISAM JAVNI WC'' Marija Šerifović POKAZALA ZUBE! Pokušava da sakrije intimu od medija, a o Novaku Đokoviću je rekla OVO!

Estrada

''NISAM JAVNI WC'' Marija Šerifović POKAZALA ZUBE! Pokušava da sakrije intimu od medija, a o Novaku Đokoviću je rekla OVO!

Podeli vest

Spomenula je i Zvezde Granda!

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

DANAS IMA NOVU DEVOJKU, a ovo su SVE LJUBAVI MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pored poznatih DAMA, nalazi se i jedan PEVAČ! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/serifovic

"U nekom trenutku sam sasvim slučajno sam videla da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtev. Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan"rekla je Marija, a onda prokomentarisala svoju knjigu "Ispovest" koju je izdala pre nekoliko godina.

IMAO JE PEH ZA PEHOM, KAD JE BAKSUZ! Ana Bekuta progovorila o Đorđu Davidu, ove reči će vas ŠOKIRATI!

"To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni ", kazala je pevačica.

Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje "Zvezde Granda", ali i na današnju muzičku scenu.

Foto: Prva TV printscreen

"Nekada je prelepo, nekada je preteško. Nekada su mi rekacije potpuno neprimerene, jedna potpuna smena emocija. Uglavnom je lepo i čini me srećno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite", istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.

"Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe", rekla je u Jutarnjem programu Prve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Pa ona sama od sebe to pravi...šta se sada buni.

Garaganka

pre 3 godine

Nema ona sta, intimu, da krije, ona je nema. Zasto kriju? Sta su oni, vanzemaljci? Njihovi "fanovi" su od njih napravili zvezdama, silne pare im utrpavaju u dzepove, pa posle se ljute sto nece da im ti isti, kazu i pokazu, da li nose gace i koje boje. Aj zdravo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija