• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

10:45

VRIŠTALA OD SREĆE! Posle privođenja na Žabljaku, Soraja se pohvalila poklonom od 200.000 €? Ruski tajkun NE ŠTEDI!

Estrada

VRIŠTALA OD SREĆE! Posle privođenja na Žabljaku, Soraja se pohvalila poklonom od 200.000 €? Ruski tajkun NE ŠTEDI!

Podeli vest

Obožava je!

Soraju verenik Vladimir navodno ne prestaje da obasipa poklonima! Naime, ona se malo nakon privođenja na Žabljaku na društvenim mrežama pohvalila "lamborginijem", koji je navodno dobila od izabranika sa kojim je osam meseci u vezi. Ruski tajkun baš nije žalio para za "harikejna" -  vredan je 212.000 evra.

''ISKRENO ĆU REĆI, NEĆU DA SE FOLIRAM...'' Teodora Džehverović BEZ STRAHA OD OSUDE komentarisala Lunu i Anabelu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on May 3, 2020 at 5:23pm PDT

Inače, to je drugi automobil koji je Vučelićeva dobila od njega.

Marko se UZBUDIO pored Lune - Nije mogao da se OBUZDA - ŠOK SLIKE (VIDEO+FOTO)

"Soraja je početkom maja dobila još jedan automobil od verenika. Nije imala pojma kakvo joj iznenađenje sprema jer ga Vladimir sve do poslednjeg trenutka krio od nje. 'Lamborgini' je parkirao ispred hotela u kojem su odseli, a nju je pozvao telefonom i rekao joj da izađe na terasu. Kada je videla šta je čeka, Soraja je počela da vrišti od seće. Odmah je istrčala iz hotelske sobe i sela u 'lamborgini' da ga provoza. Reč je o preskupom modelu 'harikejn', za koji samo godišnja registracija košta 3.400 evra", rekao je dobro obavešten izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija