• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

23.05.2020

14:27

TEŠKO MI JE! Saša Popović SKRHAN BOLOM zbog SMRTI BUBNJARA SLATKOG GREHA!

Estrada

TEŠKO MI JE! Saša Popović SKRHAN BOLOM zbog SMRTI BUBNJARA SLATKOG GREHA!

Podeli vest

Saša Popović skrhan je bolom nakon saznanja da je Branisalv Mijatović Mija, jedan od osnivača "Slatkog greha" preminuo

Direktor "Granda" otkrio je da mu je ovako teško poslednji put bilo kada je preminuo Bora.

LEPA BRENA PREDOSETILA SMRT BUBNJARA SLATKOG GREHA! Pre nego što je preminuo njen prijatelj, pevačica objavila OVO! (FOTO)

- Mija je u "Slatki greh" došao daleke 1977. godine i nastupali smo zajedno sve do 1991. godine. Mnogo toga smo zajedno prošli, uradili, mnogo toga doživeli... Teško mi je da o njemu govorim u prošlom vremenu, sećam se da sam se ovako osećao i kada nas je napustio Bora. Mija je bio sjajan muzičar i izuzetan čovek, veliki je ovo gubitak za njegovu porodicu, za sve nas koji smo ga voleli i poštovali - rekao je Popović.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija