• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

24.05.2020

16:56

SVI SU PLAKALI ZBOG NJEGOVE TUŽNE ŽIVOTNE PRIČE! Pevača ŽENA ostavila sa detetom od 7 MESECI!

Estrada

SVI SU PLAKALI ZBOG NJEGOVE TUŽNE ŽIVOTNE PRIČE! Pevača ŽENA ostavila sa detetom od 7 MESECI!

Podeli vest

Tuga!

Kada se u jednoj emisiji pojavio Saša Janjić Janja iz Vlasotinca, svojom životnom pričom privukao je veliku pažnju javnosti, a nastupom rasplakao čitav region, te ni voditelji nisu uspeli da ostanu ravnodušni.

ISTRČALA BEZ BRUSA NA ULICU! Sve se VIDELO! Milica Pavlović NAPRAVILA HAOS NA OBILIĆEVOM VENCU!

Saša je, naime, u emisiji priznao da je 16 godina samohrani otac i da ga je žena ostavila kada je njegov mlađi sin Srećko imao samo sedam meseci, dok je stariji Danilo imao dve godine.

Foto: Printscreen You Tube

Pevač je tada ispričao da se kroz život sam borio za svoje sinove, ali mlađi sin nikako nije mogao da se pomiri sa iznenadnim odlaskom žene koja ga je rodila, te je godinama postavljao isto pitanje: "Zašto je to uradila?!"

POPOVIĆ DONEO ODLUKU - ONA SE VRAĆA U TAKMIČENJE! Evo koju pevačicu ćemo gledati u TREĆEM KRUGU "Zvezda Granda" (FOTO)

Tokom takmičenja, Saši su deca bila najvernija publika i podrška dok se on na Grandovoj sceni borio za svoje mesto na estradi, a zajedničkim snagama u emisiji otpevali su pesmu Šabana Šaulića „Majko, sve ti opraštam“ koja je rasplakala sve u studiju. Upravo ovom numerom Janjići su poslali poruku da je sve to život i da su bivšoj supruzi i majci oprostili što ih je napustila.

I posle svih nedaća oni imaju razlog za slavlje. Srećko se nedavno oženio i postao tata, dok je Saša postao deda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija