• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

25.05.2020

00:10

OBE SU RAZVEDENE! Nakon svog ljubavnog brodoloma, Kija rešila da pomogne ovoj pevačici da NAĐE PRAVOG MUŠKARCA!

Estrada

OBE SU RAZVEDENE! Nakon svog ljubavnog brodoloma, Kija rešila da pomogne ovoj pevačici da NAĐE PRAVOG MUŠKARCA!

Podeli vest

Postale su bliske!

Pevačice Kija Kockar i Slavica Ćukteraš imaju u planu da snime duetsku pesmu. Naime, Slavici se dopadaju Kijine pesme i njen način izvođenja, te je poželela sa njom da ukrsti glas, tako da su se već dogovorile oko saradnje.

SLOBA PODELIO MAJKU I ĆERKU! Luna i Anabela ušle u POLEMIKU zbog ovoga, Đoganijeva odmah otrčala kod Miljkovića! (VIDEO)

Njih dve počele su češće da se čuju i da se druže, pa je Kija obećala Slavici da će joj naći čak i momka, nakon što je pre nekoliko meseci Slavica izašla iz braka sa Vladom Avramovim.

Foto: TV Pink printscreen

- Uskoro bi trebalo da uđu u studio i snime pesmu, žene će biti oduševljene njihovim duetom. Nije čudno što su se njih dve povezale i planiraju duet, jer su vrlo sličnog temperamenta. Vole obe šale na svoj račun i za kratko vreme počele su baš dobro da se slažu. U jednom od ćaskanja Slavica se požalila Kiji da ne može da nađe srodnu dušu, pa joj je Kija obećala da će joj pomoći da nađe pravog muškarca, jer ima dosta slobodnih drugara! Kako joj je Kija rekla za Slavicu, od kad se razvela mnogi se raspitaju, tako da uopšte nije problem da joj nađe momka - priča izvor blizak pevačicama.

Foto: instagram/kijakockar

PLANIRALI SU BRAK I DECU, A ONDA JE ON POKRAO! Pevačica prošla pakao sa dečkom, nakon 15 godina progovorila o svemu!

- Slavica je tokom vanrednog stanja sve vreme bila u Šapcu, a sada kada se sve polako vraća u normalu, planira da dođe za Beograd kako bi se sve detaljno Kija i ona dogovorile oko pesme i spota. Kija joj je ponudila i prenoćište kod sebe, tako da su baš bliske postale. Ko zna, možda joj Kija nađe srodnu dušu, pa postanu i kume - dodao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija