• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

11:48

KARLEUŠA ĆE NAPRAVITI HAOS! Famozna Arijana Grande je ISKOPIRALA - Haljine su IDENTIČNE! Rat fanova DIGAO TVITER NA NOGE! (FOTO)

Estrada

KARLEUŠA ĆE NAPRAVITI HAOS! Famozna Arijana Grande je ISKOPIRALA - Haljine su IDENTIČNE! Rat fanova DIGAO TVITER NA NOGE! (FOTO)

Podeli vest

Procenite sami!

Planetarno popularna Arijana Grande je bila gost u pesmi ''Rain on me'' koju je Lejdi Gagi objavila pre par dana. Milioni pregleda su se nizali, a kostimi koje su koristile tokom snimanja privukli su pažnju. 

NATAŠA BEKVALAC ZAKAZALA PRVU TEZGU! Pop zvezda jedva DOČEKALA KRAJ VANREDNOG STANJA, evo kada će nastupiti u Beogradu!

Foto: Printscreen You Tube

KRENULA MAMINIM STOPAMA?! Atina imitirala KARLEUŠU - ovo je da PUKNEŠ OD SMEHA! Na Instagramu je podržava 70.000 ljudi (FOTO/VIDEO)

Jedan od njih je bio identičan onom koji je Jelena Karleuša nosila na koncertu Dare Bubamare pre dve godine. Fanovi spomenutih pevačica su vodili ljutitu borbu komentarima, a mnogi su došli do zaključka da Karleuša postavlja modne trendove koje prate i mnogo popularnije pevačice od nje.

Procenite i sami:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija