• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

25.05.2020

20:27

BLAMOVI I LJUBAVNI LOMOVI! Kaća Grujić komentarisala Lunino ponašanje: "I ja sam bila deo RIJALITIJA! Sve je do vas samih..."

Estrada

BLAMOVI I LJUBAVNI LOMOVI! Kaća Grujić komentarisala Lunino ponašanje: "I ja sam bila deo RIJALITIJA! Sve je do vas samih..."

Podeli vest

Svako bira svoj put.

Popularna pevačica Katarina Grujić otkrila je svoj emotivni status, komentariše dešavanja u rijalitiju i otkriva koliko je na njenu karijeru uticalo vanredno stanje. 

BRENIN SIN SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Odluka ŠOKIRALA SVE - više neće da se bavi PEVANJEM! Otkrio zašto je doneo tu ODLUKU!

Pojedine tvoje kolege se žale da im je otkazan veliki broj nastupa i da su u velikom minusu. Koliko si ti u minusu?

- Korona je uzdrmala sve profesije i verujem da nikome nije lako. Nisam od onih koji kukaju. Vredno sam radila godinama, svaki vikend, neretko i radnim danima, tako da sam uspela da se organizujem da normalno funkcionišem i ne osetim krizu. Tu su i moji roditelji, koji su uvek uz sestru i mene - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Kako komentarišeš kolege koji se žale i traže finansijsku pomoć od države?

- Nisam pratila, sada čujem od vas. Ako smatraju da treba da traže pomoć i da za sve ove godine nisu ništa uštedeli, onda okej. Neka se sami zapitaju zašto je to tako. Verujem da će posle ovoga drugačije gledati na život - kaže Kaća. 

Da li bi im pozajmila novac?

- Naravno. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam tu za svoje prijatelje, a među kolegama imam i dosta prijatelja - kaže pevačica. 

POLA ESTRADE MU OKRENULO LEĐA?! Darko Lazić prestao da se javlja KOLEGAMA - evo ko ga je OTPISAO sa liste prijatelja!

Imala si u planu da kupiš stan na Vračaru. Da li si ga kupila?

- Zasad živim u porodičnoj kući na Voždovcu i osećam se i dalje detinjasto i lepo! Naravno da je vreme da uzmem sebi nekretninu, ali kako sam zahtevna, to će ići teže. Sviđaju mi se Dorćol i Vračar! Videćemo! - rekla je ona. 

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Gledaš li “Zadrugu”? Kako komentarišeš ponašanje Lune Đogani, njenih roditelja i Marka Miljkovića u tom rijalitiju?

- TV baš retko gledam, ali sam nekoliko puta pevala žurke u “Zadruzi”, pa znam naravno neka dešavanja. Svako ima pravo da bira svoj život. Oni su izabrali ovaj način da ljudi gledaju njihove svađe, prepirke, blamove, ljubavne lomove, iznošenje prljavog veša. Ja sam na početku karijere bila deo rijalitija “Farma”, ni dan-danas nemam čega da se postidim zbog tog učešća, a ni moji roditelji. Znači, sve je do vas - kaže Kaća. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Imaš li trenutno dečka?

- Postoji simpatija, ne dečko! I tako mi zasad prija - priznala je ona.

Pojedinci su period karantina iskoristili da se čuju sa bivšim ljubavima. Da li si i ti to uradila?

- U mom slučaju bivši su zauvek bivši i tu nema popravke. Tako da nema te korone koja će me na bilo koji način spojiti sa nekim ko je deo moje prošlosti! Moj moto je da hrabro koračam napred i nikada se ne osvrćem iza sebe - kaže Kaća. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija