• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

25.05.2020

23:20

SA 15.000 EVRA, SPUSTILA NA... ŠOK! Ana Nikolić morala da koriguje CENU NASTUPA - evo koliko će pevačica sada ZARAĐIVATI!

Estrada

SA 15.000 EVRA, SPUSTILA NA... ŠOK! Ana Nikolić morala da koriguje CENU NASTUPA - evo koliko će pevačica sada ZARAĐIVATI!

Podeli vest

Ovo nije očekivala!

Ana Nikolić navodno je morala da spusti cenu nastupa sa 15.000 evra na 12.000 evra zbog slabog interesovanja nakon pandemije koronavirusa.

 

ŠOK TRANSFORMACIJA MAŠE TERZIĆ! Nećete verovati kako sada izgleda Veljkova BIVŠA: Smršala, promenila frizuru... NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Pevačica je sa svojim menadžerima pre početka vanrednog stanja napravila plan za nastupe i već su počeli sa zakazivanjem termina širom regiona, kao i u inostranstvu. Cena za jednu tezgu bila je neverovatnih 15.000 evra, što i jeste bila njena realna vrednost na tržištu. 

Međutim, posle koronavirusa došlo je do promena u svim sferama privrede, pa tako i u muzičkoj industriji. Opala je potražnja za nastupima poznatih pevača jer klubovi moraju da smanje kapacitet publike, pa je tako moralo da dođe i do korekcije cena. Ana je, navodno, htela da zadrži istu visinu honorara i nakon vanrednog stanja, pa je u početku vlasnicima klubova preko svojih menadžera poručivala da neće spustiti honorar.

 

KARLEUŠA U KUPAĆEM DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA?! Grudi u prvom planu - samo što ne IZLETE! A dole... ŠOK! Sve se VIDI! (FOTO)

Međutim, kad je uočila da interesovanje za nju opada, shvatila je da mora da koriguje zahteve, pa sada za jedan nastup traži 12.000 evra. Ana navodno sada već ima nekoliko dogovorenih nastupa i nada se da će tokom leta uspeti da ostvari cilj i poveća cenu svojih tezgi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
spasoje

pre 3 godine

pa mi smo sokirani , to je stvarno malo . Nadam se da se prijavila za dodatak od 100 eura .

zoki

pre 3 godine

Sa cim to zasluzuje tolike pare ili smo mi toliko glupi i bahati da to placamo. Ili kako kazu nasi "stari" , " dok je ovaca bice i vune " Meni netreba da peva

Djoka Mali

pre 3 godine

Nebi joj isao na koncert ni da je ulaz dzabe. Mars bre....

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija