• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

26.05.2020

14:20

SEVERINA SE ODSELILA OD IGORA, PA UZELA SEBI STAN! Poslala je samo JEDNU PORUKU ZA KRAJ!

Estrada

SEVERINA SE ODSELILA OD IGORA, PA UZELA SEBI STAN! Poslala je samo JEDNU PORUKU ZA KRAJ!

Podeli vest

Severina Kojić već tri meseca boravi u Beogradu, međutim, više ne živi u kući svog svekra Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj kosi. Pevačica je nedavno iznajmila stan na Novom Beogradu jer želi svoj mir

– Igor nije bio za to da uzmu stan jer imaju dosta prostora u kući. Međutim, Seve ko Seve! Uradila je kao i obično po svome – otkriva izvor za "Star" i dodaje:

NOVI UDARAC ZA SEVERINU! Pevačica izgubila još jedan sudski SPOR, evo o čemu se RADI

A GDE JE NESTAO IGOR? Severina LUMPOVALA do zore u društvu OVOG MUŠKARCA - poslao joj TAMBURAŠE pod prozor

– Kada je Igor za to saznao, žestoko su se posvađali! On nije htio da napušta porodičnu kuću, pa je Severina sama u stanu. Koliko znam, Igor povremeno ide i u stan, ali više vremena provodi sa mamom i tatom. Iz tog razloga i jesu pokrenute priče o razvodu, čak su se i sa Instagrama otpratili, pa je to podgrijalo priče o konačnom razlazu. Keba je pokušao da priča sa snahom i da je ubedi da ne ide u stan, ali mu je ona rekla da ima mnogo razloga zašto smatra da je tako najbolje – priča izvor i objašnjava šta je navelo Severinu na ovaj korak.

– Pevačica mu je objasnila da voli i njega i njegovu suprugu Olju, ali da smatra da ipak svako treba da ima svoj mir. Ona je tokom karantina shvatila da joj fali neka sloboda, te da više ne može da živi sa svekrom i svekrvom. Keba je čak i Igoru rekao da ne razume Severinu i da se on oseća povređeno jer su se sve vreme trudili da se oseća lepo i ugodno. Doduše, izgleda da Igoru i njoj ne cvetaju ruže, stalno je neka tenzija, ona je nervozna i zbog sina koji je kod oca Milana Popovića, tako da ne čudi što se sve više svađaju. Valjda je htela da izbegne i to da Keba i Olja slušaju svakodnevne svađe, a da li će se strasti smiriti, to ni oni sami ne znaju – objašnjava izvor blizak Kojićima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija