• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs, Informer.rs

26.05.2020

15:24

STAJAO GO ISPRED ZGRADE! Lukas doživeo NEVIĐENI PEH, vrata se ZAKLJUČALA - Izašao sam da ispratim GOŠĆU, bio sam samo u GAĆAMA...

Estrada

STAJAO GO ISPRED ZGRADE! Lukas doživeo NEVIĐENI PEH, vrata se ZAKLJUČALA - Izašao sam da ispratim GOŠĆU, bio sam samo u GAĆAMA...

Podeli vest

Uvek je poštovao svoje roditelje.

Aca Lukas je u iskrenoj ispovesti priznao da je majka jedna od najvažnijih figura u životu svakog čoveka i da svoju majku Vidosavu isto toliko poštuje i ceni i da uvek želi da joj udovolji.  

"OVO JE NEPRISTOJNO!" Jelena Karleuša se pojavila sa NAOČARIMA ZA SUNCE U JUTARNJEM PROGRAMU! Pa počela da SKIDA - deo po deo! (FOTO)

- Ona ima dobru penziju, koju je nasledila od oca, jer je njena trgovačka bila manja. Ona vozi bicikl na Adi i druži se sa svojim penzionerima. Ništa ne traži, štedljiva je i živi skromno. Kad primetim da joj nešto treba, uskočim i gledam da joj pomognem koliko god mogu. Majka mi ništa ne traži, ali kad krene na more, gurnem joj novac iako neće. Ubedim je na silu da ide avionom u poslednji čas jer sam pozvao svoju agenciju i kupio joj kartu iako je ona htela da ide autobusom. Obično moram da je smuljam da bi ona prihvatila da joj olakšam život - priča pevač i ističe da je prema majci i ocu uvek imao posebno poštovanje:

Foto: printscreen

- Majka je majka, jedna, posebna i važna, kao što je bio i moj otac, kojeg sam izuzetno poštovao. Ona me je stvorila i život mi podarila, ali je kao i svaka majka. Jedinac sam svojih roditelja i danas sebi zameram što sam sekirao oca i majku, posebno kao nestašni tinejdžer - ističe Lukas, a onda otkriva koliko mu je danas drago što je u prilici da majci olakša život.

- Daj Bože da mene deca za jedno deset godina gledaju kao njihovo dete, onako kako ja danas doživljavam majku. Biću srećan ako moji klinci budu prema meni onakvi kakav sam ja prema majci - ispričao je on. 

GAGIJEVA BIVŠA POSLALA U "ZADRUGU"! Stiglo za ĐOGANIJA - nije mogao da veruje! Sudili su se, a sada mu napisala OVO!

Na kraju razgovora prepričao je jednu smešnu situaciju, te ujedno otkrio i da majku mora da ubeđuje da se vozi taksijem, jer njoj ne predstavlja problem vožnja gradskim prevozom.

Foto: youtube/toxic television

- Živeo sam u jednom stanu u kom se zaključaju vrata čim se zatvore sa spoljne strane i jednog jutra u devet ujutru sam izašao go, samo u gaćama, bez ključa, da ispratim jednu gošću. Gospođici sam pokazao gde je lift i shvatio da nemam ključ. Pozvao sam majku jer mi je, srećom, bio telefon u ruci, i rekao sam joj: "Kevo, uzmi taksi i odmah dođi sa ključem stana, a ona me opet ubeđuje: "Brzo će autobus." Povisio sam ton i rekao joj: "Ženo, stojim go ispred vrata, uzmi taksi i dolazi." Sledeće njeno pitanje je bilo: "A što si go?" Dakle, ona zna da ću ja da platim taksi, ali ona neće da troši jer je njoj normalno da ide autobusom, kao ceo život što je radila. Ko zna koliko puta se desilo da joj dam pare za taksi kad ide od mene, ali ona ih stavi u džep i ide busom - kroz smeh je ispričao pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Artatore

pre 3 godine

Gospodine steta sto od majke niste naucili da stedite

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija