• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

21:08

TITO JE LUDEO ZA OVOM NARODNOM PEVAČICOM! Umrla je od RAKA, mnogi su je ZABORAVILI! Ostavila je BRDO HITOVA!

Estrada

TITO JE LUDEO ZA OVOM NARODNOM PEVAČICOM! Umrla je od RAKA, mnogi su je ZABORAVILI! Ostavila je BRDO HITOVA!

Podeli vest

Bila je jedna od najvećih zvezda!

Usnija Redžepova bila je prava legenda narodne muzike, bila je jedva od najvećih zvezda, umrla je od raka, kolege su je zaboravile. Svi je pamtimo po pesmama koje su nosile ritam juga. Nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njenih pesama.

ERMINA KONAČNO VIDELA SINA! Preklinjaka je VELIKOG ŠEFA! Dete se pojavilo u ZADRUZI, pa joj PORUČILO OVO! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

IZBACILI JE IZ ZADRUGE, pa ostala BEZ TELEFONA! Svi se zabrinuli šta je sa NJOM! Oglasili se na njenom Instagramu sa VAŽNOM OBJAVOM (FOTO)

Počela je da se bavi muzikom ranih šezdesetih, a njena karijera istim žarom trajala je do početka dvehiljaditih godina. Popularnost joj je donela uloga Koštane u istoimenoj predstavi Raše Plaovića koja je nastala po delu Borislava Stankovića. Predstava je na repertoaru Narodnog pozorišta u Beogradu bila punih 25 godina, a Usnija je Koštanu odigrala više od 150 puta.

Foto: Printscreen You Tube

I sam Josi Broz Tito, jugoslovenski predsednik bio je očaran lepotom Usnije Redžepove. Ona ga je upoznala kada je pozvana da zabavlja lovce na njegovom imanju u Karađorđevu. Posle nastupa joj je prišao Titov ađutant i rekao joj da predsednik želi da je upozna. Pored njega, oduševila je i meksičkog ambasadora koji joj je rekao da bi želeo da ima neku njenu ploču. Plenila je kako izgledom, tako i pesmom. Čak je i Fidel Kastro kubanski predsednik bio oduševljen lepotom ove crnke kada je zabavljala goste na večeri koju je za tu priliku Tito pripremio na Brionima.

DARA SE UDALA U TAJNOSTI! Njenog DRUGOG muža svi znate, a evo sa kim je pevačica PRVI PUT stala na ludi KAMEN!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija