• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/ATV

28.05.2020

09:58

UHAPŠENA TIJANA AJFON! ILEGALNO POKUŠALA DA PREĐE GRANICU - ŠOK! Uhvaćena sa 3 DRUGARICE - osumnjičena za PROSTITUCIJU

Estrada

UHAPŠENA TIJANA AJFON! ILEGALNO POKUŠALA DA PREĐE GRANICU - ŠOK! Uhvaćena sa 3 DRUGARICE - osumnjičena za PROSTITUCIJU

Podeli vest

Osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je noćas kod Bijeljine.

EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA! Tijana Ajfon privedena zbog PROSTITUCIJE - upali u kuću! ŠOK SCENE SA LICA MESTA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNA FOTKA IZ STANICE! Evo kako izgleda UHAPŠENA TIJANA AJFON - njeno LICE... ŠOK! (FOTO)

Kako prenosi "Objektiv", ona je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Ona je navodno osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju.

NOVI DETALJI! Policija pronašla OGROMNU SUMU NOVCA i TO NIJE SVE! Tijana Ajfon se prevezla ČAMCEM PREKO GRANICE, a onda usledio HAOS (VIDEO)

(FOTO) OGLASILA SE TIJANA AJFON NAKON PRIVOĐENJA ZBOG PROSTITUCIJE: Je l' vas TOLIKO BOLI...ŠOK!

U ovoj opsežnoj policijskoj akciji, kako prenosi ATV, slobode su lišeni pripadnici organizovane međunarodne kriminalne gurpe i to A.G., P.S., Ž.S., R.S., R.D., S.S., S.P., D.P., Z.Ć., V.K., S.M., M.T., E.H., Ž.V., svi iz BiH, kao i A.B. iz Slovenije i T.M. iz Republike Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Ova smerna gospođica... prostitutka? Ju, ju, ju.... ŠOK, bre!

Cika Jova

pre 3 godine

Da l' je moguce? Pa ja sam sokiran! A svi su mislili da se bavi istrazivanjem nuklearne fisije.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija