• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ATV

28.05.2020

13:36

(VIDEO) VILA, BAZEN I LUKSUZNI AUTOMOBILI! Isplivao SNIMAK VIKENDICE u kojoj je Tijana Ajfon privedena zbog PROSTITUCIJE!

Estrada

(VIDEO) VILA, BAZEN I LUKSUZNI AUTOMOBILI! Isplivao SNIMAK VIKENDICE u kojoj je Tijana Ajfon privedena zbog PROSTITUCIJE!

Podeli vest

Objavljen je video snimak luksuzne vikendice u kojoj je u velikoj policijskoj akciji Kristal u Bijeljini uhapšena starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije

Na snimku se vidi da luksuzna vikendica ima i veliki bazen, a u dvorištu su parkirani brojni luksuzni automobili, prenosi ATV.

EKSKLUZIVNA FOTKA IZ STANICE! Evo kako izgleda UHAPŠENA TIJANA AJFON - njeno LICE... ŠOK! (FOTO)

EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA! Tijana Ajfon privedena zbog PROSTITUCIJE - upali u kuću! ŠOK SCENE SA LICA MESTA! (VIDEO)

Video je nastao nakon hapšenja ljudi na "privatnoj žurki" na kojoj su se odvijale masovne orgije.

Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija