• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.05.2020

14:40

ISPLIVAO TAČAN CENOVNIK! Evo koliko Tijana Ajfon ZARADI ZA NOĆ, basnoslovna suma - NEKAD SE OTVORI ZA POPUST! Nosi i POMAGALA

Estrada

ISPLIVAO TAČAN CENOVNIK! Evo koliko Tijana Ajfon ZARADI ZA NOĆ, basnoslovna suma - NEKAD SE OTVORI ZA POPUST! Nosi i POMAGALA

Podeli vest

Isplivao je cenovnik Tijane Ajfon i njenih drugarica, a kada vidite cifru, uhvatićete se za glavu!

Tijana Ajfon koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe reku sa još tri devojke vodeći ih na žur, odavno je poznata u krugovima elitne prostitucije i ima zvaničan cenovnik, dok ponekada, za stalne mušterije čak daje i popust.

(VIDEO) POSETILI SMO SALON TIJANE AJFON NAKON HAPŠENJA! Evo šta smo tamo ZATEKLI - radnici za privođenje saznali na OVAJ NAČIN!

Kako prenosi "Blic", od izvora bliskih ovoj starleti koju je polciija uhapsila na gomili, ona za dan zaradi 700 eva, a za jednu noć oko 500 evra i to je osnovni cenovnik koji se menja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica naše zemlje, da li u akciji učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni "zahtevni".

Foto: Informer.rs

- Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć 500 evra, ali kada ide van granica naše zemlje njena tarifa iznosi 700 evra plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 evra za jednu nedelju, ali zahteva luksuzni smeštaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona - priča izvor upućen u cenovnik koji je, pak, želeo da ostane anoniman.

TIJANA AJFON SASLUŠANA, A DRUGARICE PUŠTENE! Policija upala kad je žurka bila na VRHUNCU - one nisu bile JEDINE ŽENE! Svi detalji akcije "KRISTAL" (FOTO/VIDEO)

Izvor dalje objašnjava da Tijana Ajfon ume da bude darežljiva prema mušterijama koje joj se iznova i iznova vraćaju.

Foto: instagram/ticamaksimovic

- Stalne mušterije u Beogradu često časti popustom, te ljudima koje poznaje intimne odnosne naplaćuje po nižoj ceni, nekada i prepolovi, a kada organizuje druge devojke ume da se ugradi i u njihovu tarifu, a svoju za grupne odnose onda povećava. U torbi često nosi pomagala i te "dodatne igrice u krevetu" ume da naplati i duplo, pa ako su mušterije "maštovitije" ona nekada cenu poveća i na 1.000 evra za noć - objašnajva izvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

LUKSUZAN PREVOZ PODRAZUMEVA RIBARSKI CAMAC A TARIFA ZA NJIH CETRI 2800e ZA 4 DANA.BRAVO ZA NJU I NJENU PORODICU DOBILA JE BESPLATNU REKLAMU SADA CE IMATI JOS VISE POSLA.

Bongo Bongo

pre 3 godine

Ko li su te budale nedovrsene, koje njoj placaju, jos vecere, Iphone? Ne bi dobila od mene ni sutlijas.

Deki

pre 3 godine

Što bi rekla Rahela Ferari u Tesnoj koži : "Danas ništa nije pravo. Sve plastika."

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija