• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

30.05.2020

10:25

BIZNISMEN PROGOVORIO: PLAĆAO SAM ORGIJE OD 300 EVRA DO 1.000 PO DEVOJCI! A onda otkrio koga sve unajmljuju! ŠOK!

Estrada

BIZNISMEN PROGOVORIO: PLAĆAO SAM ORGIJE OD 300 EVRA DO 1.000 PO DEVOJCI! A onda otkrio koga sve unajmljuju! ŠOK!

Podeli vest

Objasnio sve do detalja.

Region bruji o hapšenja Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, koja je privedena u sredu uveče zbog organizovanja prostitucije i podvođenja u blizini Bijeljine.

Pored nje uhapšeno je još 35 osoba, od kojih je bilo ukupno devet devojaka. Kod njih je prilikom hapšenja pronađena veća količina narkotika i oružja, kao i 10.000 evra. Na snimcima iz kuće u kojoj se odigralo hapšenje i gde je organizovano masovno orgijanje vidi se više muškaraca. U jednoj sobi na krevetu su sedela njih četvorica, a u drugoj prostoriji na stolu su se nalazili droga i brojna pića!

Foto: printscreen instagram/ticamaksimovic

KAĆA PRVA PROČITALA NOVI HIT! Ona je glavna zvezda INFORMEROVOG DODATKA - Pevačica oduševljena EKSKLUZIVAMA koje ćete vi dobiti na poklon 3. JUNA!

Ipak, način na koji je organizovano i upriličeno ovo orgijanje u Republici Srpskoj nije uobičajeno, barem tako priča jedan biznismen koji je više puta učestvovao u svemu tome. Prema njegovim rečima, retko se može videti oružje na takvim druženjima, što nije bio slučaj i u Bijeljini pre tri dana. Narkotici, kaže naš sagovornik, često se koriste i to u većim količinama.

- Poznajem nekoliko ljudi koji su uhapšeni u Bijeljini, uglavnom su to biznismeni, među njima je i sudija Slavko Vinčić iz Slovenije, pa mi je zato čudno odakle toliko oružje na tom mestu. Te orgije na koje ja odlazim izgledaju tako što se nas nekoliko dogovorimo oko vremena i koliko ćemo novca da damo. Obično, svako od nas da po 1.500 do 2.000 evra, pa se onda angažuju devojke preko posrednika koji nam to stalno završava. Nekada bude tu oko 30, 40 devojaka. Sve vrhunski izgledaju, imaju silikone, firmiranu garderobu. Što se lokacije tiče, to obično bude mesta koja nisu u blizina grada, koja se iznajmljuju, gleda se da budu luksuzna mesta, da imaju bazen i poželjno je da nema drugih kuća i blizini. Zato to sve mnogo i košta - rekao je anonimni sagovornik. 

Foto: Printscreen You Tube ATV

Kuća u kojoj je uhapšena Tijana Ajfon

On je napomenuo da među elitnim prostitutkama ima dosta ličnosti koje se pojavljuju u medijima, ali i onih anonomnih iz raznih profesija.

- U tom poslu nisu samo starlete, učesnice rijalitija ili pevačice. Verovali ili ne, tu su i bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorke državnih firmi. Nijedna od njih nije prisiljena da se time bave, već su u tome dobrovoljno. U zavisnosti od potražnje, cene su različite, od 300 evra za veče po devojci, pa do 1.000. Uglavnom je 300 do 500 evra. Nema nasilja i tome slično, one imaju odnose pojedinačno a ponekad budu u grupnjaci. Jednostavno, hoćemo i dobijemo dobar provod i s*ks. Žurke traju do jutra, a nekada i dva dana - zaključio je on.

Podsetimo, Tijana Ajfon i njene drugarice Saša Petrović, Jovana Denić i Sofija Gačić, u susednu državu su pokušale da uđu čamcem preko Drine, s obzirom na to da granica još nije otvorena za prelazak. Prilikom hapšenja utvrđeno je da su nameravale da odu na žurku u Bijeljinu, a na osnovu istrage organi reda su zaključili da se devojke bave prostitucijom. Kao organizator te nelegalne radnje označena je poznata starleta Tijana Ajfon. 

Maksimovićeva je sasvim slučajno dva puta ispričala da se bavi najstarijim zanatom, tako što su njeni prijatelji medijima dostavili audio snimke na kojima se čuje starletin glas dok priča o prostituciji. Prvo se 2016. požalila da je promašila hotel i da je malo falilo da spava sa pogrešnim muškarcem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 3 godine

E jadan je taj biznismen koji ovoj nakazi placa toliko hahahahaa. Koji crni biznismen...

miodrag

pre 3 godine

Sta pricate gluposti,kakva prostitucija,devojka uhapsena zato sto je upravljala camcem bez vozacke dozvole,cela istina

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija